Polo Varianт 1999 1.6 ALМ гасне като се кара при дъждовно
Polo Varianт 1999 1.6 ALМ гасне като се кара при дъждовно
КОЛЕГИ КАЖЕТЕ АКО ПАТИЛ НЯКОЙ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА, СИГУРНО Е НЕЩО ДРЕБНО? БЛАГОДАРЯ ВИ!
Последна промяна от IvanMan на Сря 12 дек 2012 20:05, променено общо 1 път.
Причина: Без главни букви в заглавието!
Причина: Без главни букви в заглавието!
Re: Polo Varianт 1999 1.6 ALМ ГАСНЕ КАТО СЕ КАРА ПРИ ДЪЖДОВНО
lefter написа:КОЛЕГИ КАЖЕТЕ АКО ПАТИЛ НЯКОЙ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА, СИГУРНО Е НЕЩО ДРЕБНО? БЛАГОДАРЯ ВИ!
Бобина
Щото ми казват че трябва да има кора отдолу под двигателя гледах оня ден едно поло нямаше и то кора.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Италянския внос нямат само дизеловите двигатели им стоят, иначе може да си купиш кора за под двигателя попитаи по магазините цената е 50-80лв и другото като влезеш за смяна на масло или друго в сервиз майсторите се мръщат ,че и кора трябва да махат и слагат.
Да тя наистина е от Италия и значи като сложа кората трябва да няма проблеми.
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Щом при влажно време и дъжд гасне сигурно е пукната бобината-виж я вечер на тъмно ако прехвърля искри при запален двигател е за смяна ,а до кората може да обърнеш бобината настрани като се държи само на единия болт с цел да не пръсне вода директно на клемата с захранващите три кабела и няма да имаш проблем -така бе и при мен на старото ми поло 6н след промяната на захващането на бобината не съм имал проблем дори да мина с газ през голяма локва.
Да значи ще е видим тая работа благодаря ви колега!
Абе сега гледам нищо не можах да видя пак бобината изглежда като чисто нова
Кората няма да рещи проблема .Кат се стъмни взимаш шишето с полвелизатора за миене на стъкла пълниш с топла вода ( с цел да не замръзне) и бегом към колата .Палиш отварях капака и почваш да пръскаш НАД кабели дистрибуторна капачка бобина все някъде ще светка.Иначе ако не пали като е валяло през ноща примерно направо сменяи бобината.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo Varianт 1999 1.6 ALМ гасне като се кара при дъждовно
Колега, сменяй бобината. И на мен колата ми гаснеше в дъждовно време.Сложих кора с недеждата, че това ще реши проблема, да ама не... Взех една бобина от Евро07 - от най-евтините, които имаха, за да видя как ще се държи и сега е пушка. Вече 6-7 месеца няма проблем. Старата бобина имаше една пукнатина - тънка като косъм. Ако не ти се дават пари за нова, свали и провери дали старата ти бобина не е спукана. Успех.
НЯМА ДА БЪРЗАМ ДА Е СМЕНЯМ ЩЕ ПРОБВАМ ТАКА С НЯКОИ ТОРБИЧКА ДАЛИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ УВИЕ, ИНАЧЕ КАТО Е НАПРАСКАМ С ШИШЕНЦЕТО И ГАСНЕ КОЛАТА КАТО РЕКА ДА И ПОДАМ ГАЗ.
- megatone
- Автомобил: Golf 3 1.8 ABS
- Двигател:
- Контакти:
Е по добре е смени щом като е напраскаш е прави проблеми е сигурно е от нея е.
- ivo_sn
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен гаснеше като мина през някоя локва и временно изрязах дъното на едно пластмасово шише и го набих на бобината за да я пази от вода. Сега съм като параход из локвите и нямам проблем

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”