Polo 1.9 D 99 година не работят скоростите

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Ганчо
Автомобил:
Двигател:

Polo 1.9 D 99 година не работят скоростите

Мнениеот Ганчо » Сря 02 яну 2013 10:41

Здравейте много ми е притеснено и ми трябва бърз отг. , а не го намирам . Проблема ми е следния както си карах скоростите изключиха не съм чул някакъв шум или нещо друго . Спрях пробвах на място и да ръчкам всичките но не тръгва двигателя се форсира и това в началото забелязах , че на първа на полусъидинител прави някакви опити да тръгне но пак не се наема Та къде е проблема съединител , жило , ако някой може да ми обясни поне симптомите когато се скъса жилото или други неща ще съм му благодарен много .

grishitu
Автомобил:
Двигател:

Re: Polo 1.9 D 99 година не работят скоростите

Мнениеот grishitu » Чет 03 яну 2013 10:33

Виж първо жилото дали не се е скъсало, пробвай да натегнеш. По скоро е съединител, а може и маховик да е. При мен като превъртя маховика беше подобна ситуацията, нали знаеш че маховика е демпферен.

Somi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Somi » Чет 03 яну 2013 12:15

Ако влизат скоростите наи вероятно е скъсал нитове на съединителя.При дизелите се среща като проблем.

Потребителски аватар
bmwlado
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bmwlado » Пон 07 яну 2013 11:15

Бих добавл в темата като лош вариант,че може да са се изронили шлиците на първичния вал на скоростите които влза във феродовия диск.Дано не е това но го ма като вариант,защото се беше случило на мои колега в работата.

grishitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grishitu » Чет 10 яну 2013 10:58

Ганчо май не го интересува толкова какво си пишем щом не казва нищо. Ако случайно е оправил проблема нека пише, стига с темите фантоми(задава се въпрос, пише се по няколко страници и накрая човека задал въпроса зарязва темата).

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”