Пробелм с врата на поло
Пробелм с врата на поло
Здравейте колеги, проблемът ми се появи вчера и е следният: отидох да препаля колата понеже седи навън, отключих шофиорската врата и за мое наи-голямо учудване се отвори без проблем, даже не беше залепнала (а редовно залепва) след това обаче я затврих и до там, повече неще и нешще да се отвори. Дъпам отвън, блъскам отвътре не иска и не иска, а се отключва и заключва нормално. Някой има ли идеи къде може да е проблема, възможно ли е врата да седи заключена (макар че като я затворих не я заключих)и има ли някаква вероятност да се е прецакало нещо жилото и да не може да се отвори нито отвън,нито отвътре. И в такъв слчай ако трябвае да се изършват някакви манипулации свързани с махането на кората, мога ли да я махна при затворена врата? Ако някой има идеи моля да сподели, Благодаря предварително 

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Re: Пробелм с врата на поло
има вариант да е замръзнало чопчето, дето отключва вратата. Щом нито отвътре, нито отвън не се отваря. На мен ми се е случвало на голфа. Остави я някъде ако е възможно да я пече слънце. Ако я отвориш пръскай яко с WD 40 около механизмите
Re: Пробелм с врата на поло
viewtopic.php?f=7&t=236938
Ако след затоплянето през деня не се е оправил проблема значи почти сигурно не е от това...
Ако след затоплянето през деня не се е оправил проблема значи почти сигурно не е от това...
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”