екстра е голфа, няколко пъти съм те засичал в Горубляне и ми остават очите ... MK4 TDI R32 Black
- stefo93
- Автомобил: MB 124 coupe
- Двигател: 2.0 16v
Re: MK4 TDI R32 Black
Веселба става на полигона а?
екстра е голфа, няколко пъти съм те засичал в Горубляне и ми остават очите ... 
екстра е голфа, няколко пъти съм те засичал в Горубляне и ми остават очите ... Re: MK4 TDI R32 Black
stefo93 написа:Веселба става на полигона а?екстра е голфа, няколко пъти съм те засичал в Горубляне и ми остават очите ...
Напълно възможно е
- БЕГЛЕЦО
- Автомобил: VW POLO 6N 1995
- Двигател: 1.4 AEX
май пак е за продажба ;)
http://www.cars.bg/u959509
http://www.cars.bg/u959509
- Limit3d_Edi7ioN
- Автомобил: Audi 80 B4
- Двигател: 1Z 1992
Само аз ли виждам,че "продавача" е от Казанлък?
Според мен това е Фейк обява.
Според мен това е Фейк обява.

Здравейте на всички,
тъй като гледам, че пак тръгват разни историйки, реших да обясня причината поради която се продава отново.
Все още собственикът съм аз, но просто се преместих в Казанлък и тъй като вече съм семеен ми е необходим по-голям автомобил. Цената е 8 000лв и е възможен Бартер за дизелов автомобил след 2000г както ясно съм упоменал в обявата.
За контакти: bostandzhiev@hotmail.com
Автомобилът е все така перфектен и поддържан. Ако имате въпроси пишете ми на мейла
Относно 18-ките джанти- за сега вървят с автомобилът и не се продават отделно.
Предполагам, че ще има и опция в която цената на автомобилът да падне на доло, но в този случай ще е с 16-ки джанти и без ксеноновите светлини. Несъм го обмислил. За сега всичко върви заедно!

тъй като гледам, че пак тръгват разни историйки, реших да обясня причината поради която се продава отново.
Все още собственикът съм аз, но просто се преместих в Казанлък и тъй като вече съм семеен ми е необходим по-голям автомобил. Цената е 8 000лв и е възможен Бартер за дизелов автомобил след 2000г както ясно съм упоменал в обявата.
За контакти: bostandzhiev@hotmail.com
Автомобилът е все така перфектен и поддържан. Ако имате въпроси пишете ми на мейла
Относно 18-ките джанти- за сега вървят с автомобилът и не се продават отделно.
Предполагам, че ще има и опция в която цената на автомобилът да падне на доло, но в този случай ще е с 16-ки джанти и без ксеноновите светлини. Несъм го обмислил. За сега всичко върви заедно!

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Не знам ама според мен, това за бартера не е добра идея, за тези пари можеш да вземеш доста по-нова кола от 2000 година.
- Black Demon
- Автомобил: Vw Golf 4
- Двигател: 1.8T AUM 2002
Баси верно ли пак го продават
.Направо ми е мъчно за това голфче.Тая кола сякаш е обречена да се подхвърля от човек на човек.Направо съжелявам че не го купих когато имах възможност.Дано попадне в собственик,който да я кара доста по-дълго.
Тая тема не и ли е вече време да се заключва? Коментира се само продава ли се, защо се продава и т.н. - нищо общо с първоначалната тема.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Black Demon написа:Баси верно ли пак го продават.Направо ми е мъчно за това голфче.Тая кола сякаш е обречена да се подхвърля от човек на човек.Направо съжелявам че не го купих когато имах възможност.Дано попадне в собственик,който да я кара доста по-дълго.
А какво ли му е на автора на темата
Hlucko написа:Не съм го обмислил. За сега всичко върви заедно!
Ами след като го обмислиш, и ако ти артисат 18-ките, освен да си запазя първи реда да ми направиш оферта за тях, пък ще видим дали ще се срещнем