Да сложиш джанти с по-различни ЕТ - по-прибрани навътре към главината. При тоя тип калник няма много варианти, ако се разпъне няма да изглежда естетично.
какъв размер са тия гуми и джанти .? може да я надигнеш,с втулка под долната чашка на пружината аз за втулка ползвах някъв лагер по спомен 6308,естествено стар
1 - Джантите са големи за тази кола. 2 - Гумите са прекалено широки за тази кола.
Най-добре е да продаде тези гуми + джанти на на някой с Golf/Passat и да вземе 13/14" с 175/60 (70) гуми... това е. Има и вариант да раздуе калниците, а как става... има достатъчно информация в интернет, като най-добре е да се направят от тенекджия, който знае какво прави.
Прегледай тази тема: viewtopic.php?f=7&t=309714 Общо взето, тия джанти/гуми са големи за тази кола. Ако бяха 13ки щяха да влязат, ама 15... трябва ти вирната задница, твърдо окачване и разширени калници, иначе няма да стане работата. ;)
колкото е висок лагера толкова повдига,най много +1см.,може и втулка с нужната височина,аз съм сложил лагер+втулка с обща височина 4 сантиметра а като вдигнеш колата на крик колко сантиметра има от гумата до калника? и джантата много излиза навън,другия път гледай ЕТ на джантата да е ЕТ35 аз на същото поло отзад съм сега с 165/80/13 а те са по високи от твойтте 195/50/15 с 17мм в диаметър
Отпред се махат корите под калниците и се подбива самия лип на калника. Отзад кофтито при теб е че си комби и с тия вежди няма как да не задира, трябва раздуване и окачване.
Без окачване не става ли? Примерно да надигна задницата и да сменя маслото на амортисьорите и да раздуя отзад веждите, но не я знам колко ще се надигне...