Какво мислите, какво ще рече, по ауспуха няма грам чернилка... Като говорим грам ама баш грам няма... По това нещо може ли да се съди за състоянието на двигателя?! ??! ?!
Ми то и на мен ми е така след като си махнах катализатора. Доколкото знам ако имаш катализатор е задалжително да има чернилка в аспуха.
Ако нямаш катализатор нормално е и чернилка да нямяш ако разбирасе не ти гори масло.
Какво мислите, какво ще рече, по ауспуха няма грам чернилка... Като говорим грам ама баш грам няма... По това нещо може ли да се съди за състоянието на двигателя?! ??! ?!
НВК написа:
Не е там работата просто е много здрав двигателя
въпрос/отговор от викторина ли е това?
нещо не разбирам? Screwy
май нещо ни се фука или какво?аз като имам да не би да ми е духнало двигателчето? Screwy освен това както Голфера забеляза аз съм против катализаторите.
sigi написа:Доколкото знам ако имаш катализатор е задалжително да има чернилка в аспуха. Ако нямаш катализатор нормално е и чернилка да нямяш ако разбирасе не ти гори масло.
няма такова нещо за чернилката без и с катализатор
чернилката е по-често от богата гориван смес и непълно изгаряне, отколкото от горене не масло
Golfer Какво не разбра бре пи4 )) по ауспуха нямам грам 4ернилка ... и ме интересува дали това е при4ина да си мисля 4е двигателя е в добро състояние ?!?! виждала съм много голфове с 1 сантиметър 4ернилка по аус.
Последна промяна от HBK на Чет 17 фев 2005 16:17, променено общо 1 път.