Polo 6n проблем с парното
Polo 6n проблем с парното
Здравейте, преди няколко дена се сдобих с него. вчера пътувах и парното си работеше нямаше проблем, обаче тази сутрин стъклата бяха потни и парното съм го пуснал на 4 степен да обдуха предното стъкло минах 15 км. и нямаше ефект. Интересува ме дали парното така си работи или има някакъв проблем. Моля давайте идеи :)
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Polo 6n проблем с парното
Има проблем погледни дали ти губи антифриз а потното стоеше ли мазно ако да - протекло радиаторче на парното щом е от скоро при теб може и преди да е имало пробив и да са му сложили добавка за течове в антифриза .
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
bmitov написа:Здравейте, преди няколко дена се сдобих с него. вчера пътувах и парното си работеше нямаше проблем, обаче тази сутрин стъклата бяха потни и парното съм го пуснал на 4 степен да обдуха предното стъкло минах 15 км. и нямаше ефект. Интересува ме дали парното така си работи или има някакъв проблем. Моля давайте идеи :)
Не, парното не работи така.
И моите се запотяват, но щом пусна да обдухва предното стъкло, за 2-3 минути и се оправя.
Както каза колегата, виж дали не губи антифриз.
Значи парното едвам духа на 4 степен и като го пусна на топло стъклото се поти тогава също
-
- Автомобил: VW Polo
- Двигател: AEF 1997
и филтъра на купето си смени, също така 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Именно, смени си филтъра. Моята ИталиЯнка беше с оригиналния филтър от 98-ма г., беше като с циментова замаска от горе.
- BRASNA4A
- Автомобил: VW GOLF3 GTI
- Двигател: ABF
bmitov написа:Значи парното едвам духа на 4 степен и като го пусна на топло стъклото се поти тогава също
Ако на 4-та степен не е силна въздушната струя може да имаш запушен филтър,откачен въздуховод или проблема да е в копчето на моя голф 3 копчето е с едни пластини които правят контакт и променя степените,ако не контактува добре въздушната струя е слаба.При мен това беше проблема.После вече търси проблем в казанчето както казаха колегите,наблюдаваи дали губи течност.
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
bmitov написа:Значи парното едвам духа на 4 степен и като го пусна на топло стъклото се поти тогава също
Щом духа слабо, започни със сменя на филтъра. Той е към 10 лева. Аз моят го сменях в началото, защото беше доста мръсен. Ако и тогава не се оправи, търси проблема някъде другаде.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”