Объркаха ми представите...
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
Объркаха ми представите...
Днес в един сервиз ме питаха колко гори колата, а аз отговорих, че още нямам реална представа, защото я карам от около 2-3 седмици и още не съм я "обработил" с добавка за инжекцията. И тогава дойде реакцията: "К'ва инжекция, бе? Това си е карбуратор!" Втрещих се, защото, уж преди да я взема, бях поогледал тук-там във форума и мислех, че RP 1.8 90 hp е моноинжекция. Става дума за Г-2 91 г. Кажете нещо по въпроса!!
- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Объркаха ми представите...
leavon написа:Днес в един сервиз ме питаха колко гори колата, а аз отговорих, че още нямам реална представа, защото я карам от около 2-3 седмици и още не съм я "обработил" с добавка за инжекцията. И тогава дойде реакцията: "К'ва инжекция, бе? Това си е карбуратор!" Втрещих се, защото, уж преди да я взема, бях поогледал тук-там във форума и мислех, че RP 1.8 90 hp е моноинжекция. Става дума за Г-2 91 г. Кажете нещо по въпроса!!
Оня от сервиза като е бабаит и твърди че това е карбуратор, що не ти покаже къде са му жигльорите или пък винтовете за въздуха и бензина

Само информативно да ти кажа, че можеш да си правиш самодуагностика.В случай, че не знаеш

Последна промяна от NovobranecGT на Чет 17 фев 2005 13:19, променено общо 1 път.
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
NovobranecGT написа:leavon написа:Днес в един сервиз ме питаха колко гори колата, а аз отговорих, че още нямам реална представа, защото я карам от около 2-3 седмици и още не съм я "обработил" с добавка за инжекцията. И тогава дойде реакцията: "К'ва инжекция, бе? Това си е карбуратор!" Втрещих се, защото, уж преди да я взема, бях поогледал тук-там във форума и мислех, че RP 1.8 90 hp е моноинжекция. Става дума за Г-2 91 г. Кажете нещо по въпроса!!
Оня от сервиза като е бабаит и твърди че това е карбуратор, що не ти покаже къде са му жигльорите или пък винтовете за въздуха и бензинаТова си е едноточков инжекцион с електронно управление
От товая по точно обяснение няма! Beer
Така да го затапи!:)
- leavon
- Автомобил:
- Двигател:
NovobranecGT написа:Оня от сервиза като е бабаит и твърди че това е карбуратор, що не ти покаже къде са му жигльорите или пък винтовете за въздуха и бензинаТова си е едноточков инжекцион с електронно управление
Само информативно да ти кажа, че можеш да си правиш самодуагностика.В случай, че не знаешМожеш да четеш натрупаните в ECU-то грешки без да ходиш в сервиз
А бе и аз го знаех точно така, но той беше толкова уверен (пък и майстор, все пак), че нищо не му казах. Кажи нещо за диагностиката, че ме заинтересува!! Или да чета някъде...
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Lazar написа:Michael написа:За какво чистота говориш?
катализатора имаше смисъл да го слагат когато имаше и оловен бензин - по този начи задължително си сипваше безоловен.
Твоят на колко хиляди е ?
Ако искаш да си изряден сменяй си го на 80 000![]()
![]()
и нека ти дърпа 8 кончета.
![]()
:
Имам тръба на негово място
Е вече ми се издигна в очите!!! Beer колега!!!
leavon написа:..."К'ва инжекция, бе? Това си е карбуратор!" ...моноинжекция.
моноинжекцията си е почти карбуратор

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
leavon написа: А бе и аз го знаех точно така, но той беше толкова уверен (пък и майстор, все пак), че нищо не му казах. Кажи нещо за диагностиката, че ме заинтересува!! Или да чета някъде...
Колега, ползвай търсачката преди да задаваш въпроси

Ето я темата, ако се намерят добри модератори, нека я преместят в подразделение "Направи си сам"

http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?p=809&highlight=%F1%E0%EC%EE%E4%E8%E0%E3%ED%EE%F1%F2%E8%EA%E0#809
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”