VW Polo 1999 г какъв модел е

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
polo45
Автомобил:
Двигател:

VW Polo 1999 г какъв модел е

Мнениеот polo45 » Сря 27 фев 2013 19:26

Вчера купих колицата - VW Polo 4(5) врати; в големия талон пише първа регистрация 1999 г; категория М1. Въпроса ми е: какъв модел е колата, колко коня, къде мога да видя. Продавача вика 50 коня. но аз как да правя справки и за части какъв модел да посочвам. Помагайте.

А.Бакалов
Автомобил:
Двигател:

Re: VW Polo 1999 г какъв модел е

Мнениеот А.Бакалов » Сря 27 фев 2013 20:06

Най-вероятно модела е Polo 6N1, ето характеристиките на 1.0 50 коня двигателя:
http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=8471

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 28 фев 2013 7:56

В големия талон всичко си пише стига да има кой да чете :wink Няма как с така дадено описание да гадаем icon_idea 99г е гранична за два модела.

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Чет 28 фев 2013 9:35

възможно е и да е 6н2, виж отзаде като отвориш багажника и на пластмасата под 5-тата врата при затворено положение трябва да има залепена бележка с номера на боята ти, рама, марка кола и още 100 важни работи

polo45
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот polo45 » Чет 28 фев 2013 21:40

Много благодаря, но малко нещо не разбрах - "като отвориш багажника---" и "при затворено положение..."

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 28 фев 2013 22:11

polo45 написа:Много благодаря, но малко нещо не разбрах - "като отвориш багажника---" и "при затворено положение..."

Колега че нищо не разбираш е ясно :cool Но вземи големия талон и от графата код на двигателя препиши трите букви за да помогнем :twisted

polo45
    Автомобил:
    Двигател:

Мнениеот polo45 » Пет 01 мар 2013 10:08

Теодор написа:
      polo45 написа:Много благодаря, но малко нещо не разбрах - "като отвориш багажника---" и "при затворено положение..."

Колега че нищо не разбираш е ясно :cool Но вземи големия талон и от графата код на двигателя препиши трите букви за да помогнем :twisted

Мислех си, че тук ще срещна спокойни хора. Но явно всички сме на ръба на нервите. Аз не знам каква Ви е професията и дали без да ме познавате може да ме наречете "колега". Това, че караме някакво средство за придвижване, не ни прави колеги. Както казва Шишо Бакшишо днес ние караме, утре нас ни карат. Понеже ми казвате "код на двигателя" аз не намерих никъде такова понятие в големия талон. А съм стриктен, като ми се каже нещо, изпълнявам го. Намерих "номер на двигателя". Между "код" и "номер" има голяма разлика, мисля че ще се съгласите. Ето го номера на двигателя - AER 393129. Благодаря, че имате желание да ми помогнете. Не е задължително Вие, а от всеки бих приел съвет.Аз бих помогнал с много неща, много съм живял, много съм видял, обиколил съм почти целия свят. Мога да ви бъда в помощ при изучаване на това сложно взаимодействие между път, кола,триене,центробежни и центростремителни сили, водач, атмосферни условия. Е, вярно е, че досега съм карал коли от т.нар. "соц лагер", но зад волана съм от 1970 г. Само поради този факт би трябвало, /не е задължително/, да се въздържате от такива изявления, като "ясно е, че нищо не разбираш". Не разбирам, признавам си, от т.нар. "западни коли", но от много други неща съм спец, повярвайте ми. Не се изсилвайте, това е моя съвет.

Потребителски аватар
      Bobi_S13
      Der Polizist
      Автомобил: VW Passat
      Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 01 мар 2013 10:25

моля заяждането, и глупавите закачки да си останат в зад мониторните устройства!!!
      Иначе ще има санкции!!!

Потребителски аватар
      refresh4o
      !!!ИЗМАМНИК!!!
      Автомобил: VW POLO B5188PP
      Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Пет 01 мар 2013 10:34

колега ето тази кора е зад ключалката на баганика отвътре и трябва да имаш една залепена квадратна бележка
      Изображение

Потребителски аватар
      Bobi_S13
      Der Polizist
      Автомобил: VW Passat
      Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Пет 01 мар 2013 10:44

polo45 написа:
      ... Ето го номера на двигателя - AER 393129. ...

А.Бакалов
      Автомобил:
      Двигател:

Мнениеот А.Бакалов » Пет 01 мар 2013 16:16

polo45 написа:
      Теодор написа:

Мислех си, че тук ще срещна спокойни хора. Но явно всички сме на ръба на нервите. Аз не знам каква Ви е професията и дали без да ме познавате може да ме наречете "колега". Това, че караме някакво средство за придвижване, не ни прави колеги. Както казва Шишо Бакшишо днес ние караме, утре нас ни карат. Понеже ми казвате "код на двигателя" аз не намерих никъде такова понятие в големия талон. А съм стриктен, като ми се каже нещо, изпълнявам го. Намерих "номер на двигателя". Между "код" и "номер" има голяма разлика, мисля че ще се съгласите. Ето го номера на двигателя - AER 393129. Благодаря, че имате желание да ми помогнете. Не е задължително Вие, а от всеки бих приел съвет.Аз бих помогнал с много неща, много съм живял, много съм видял, обиколил съм почти целия свят. Мога да ви бъда в помощ при изучаване на това сложно взаимодействие между път, кола,триене,центробежни и центростремителни сили, водач, атмосферни условия. Е, вярно е, че досега съм карал коли от т.нар. "соц лагер", но зад волана съм от 1970 г. Само поради този факт би трябвало, /не е задължително/, да се въздържате от такива изявления, като "ясно е, че нищо не разбираш". Не разбирам, признавам си, от т.нар. "западни коли", но от много други неща съм спец, повярвайте ми. Не се изсилвайте, това е моя съвет.

Не се ядосвай, във всички форуми е така. Като цяло най-добре се консултирай с човек - лице в лице за напред. AER мотора е 37KW/50hp еднолитров мотор.

polo45
        Автомобил:
        Двигател:

Мнениеот polo45 » Съб 02 мар 2013 18:04

А.Бакалов написа:Най-вероятно модела е Polo 6N1, ето характеристиките на 1.0 50 коня двигателя:
        http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=8471

Благодаря много. Не ми е ясно обаче какво означава "еднолитров". Бихте ли ми обяснили, досещам се, но не съм сигурен.

Потребителски аватар
        4i4o-dido
        Автомобил: POLO 1.6 6N
        Двигател: AEA 1995
        Контакти:

Мнениеот 4i4o-dido » Нед 03 мар 2013 17:46

Илядо кубика.

polo45
        Автомобил:
        Двигател:

Мнениеот polo45 » Нед 03 мар 2013 18:29

4i4o-dido написа:Илядо кубика.

Много благодаря. Вече прочетох всичко за колата, така както беше сазано по-горе. Под ключалката, на бележката, а защо трябваше толкова приказки да се изприказват.Французите казват "Много говорене, нищо неказване". А когато свършат думите, в сила влизат жестовете. Още един път - благодаря. Но пак ще Ви безпокоя с това онова за Полото.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”