VW Polo 1999 г какъв модел е
VW Polo 1999 г какъв модел е
Вчера купих колицата - VW Polo 4(5) врати; в големия талон пише първа регистрация 1999 г; категория М1. Въпроса ми е: какъв модел е колата, колко коня, къде мога да видя. Продавача вика 50 коня. но аз как да правя справки и за части какъв модел да посочвам. Помагайте.
Re: VW Polo 1999 г какъв модел е
Най-вероятно модела е Polo 6N1, ето характеристиките на 1.0 50 коня двигателя:
http://www.auto-data.net/bg/?f=showCar&car_id=8471
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
В големия талон всичко си пише стига да има кой да чете
Няма как с така дадено описание да гадаем
99г е гранична за два модела.

- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
възможно е и да е 6н2, виж отзаде като отвориш багажника и на пластмасата под 5-тата врата при затворено положение трябва да има залепена бележка с номера на боята ти, рама, марка кола и още 100 важни работи
Много благодаря, но малко нещо не разбрах - "като отвориш багажника---" и "при затворено положение..."
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
polo45 написа:Много благодаря, но малко нещо не разбрах - "като отвориш багажника---" и "при затворено положение..."
Колега че нищо не разбираш е ясно

Теодор написа:polo45 написа:Много благодаря, но малко нещо не разбрах - "като отвориш багажника---" и "при затворено положение..."
Колега че нищо не разбираш е ясноНо вземи големия талон и от графата код на двигателя препиши трите букви за да помогнем
Мислех си, че тук ще срещна спокойни хора. Но явно всички сме на ръба на нервите. Аз не знам каква Ви е професията и дали без да ме познавате може да ме наречете "колега". Това, че караме някакво средство за придвижване, не ни прави колеги. Както казва Шишо Бакшишо днес ние караме, утре нас ни карат. Понеже ми казвате "код на двигателя" аз не намерих никъде такова понятие в големия талон. А съм стриктен, като ми се каже нещо, изпълнявам го. Намерих "номер на двигателя". Между "код" и "номер" има голяма разлика, мисля че ще се съгласите. Ето го номера на двигателя - AER 393129. Благодаря, че имате желание да ми помогнете. Не е задължително Вие, а от всеки бих приел съвет.Аз бих помогнал с много неща, много съм живял, много съм видял, обиколил съм почти целия свят. Мога да ви бъда в помощ при изучаване на това сложно взаимодействие между път, кола,триене,центробежни и центростремителни сили, водач, атмосферни условия. Е, вярно е, че досега съм карал коли от т.нар. "соц лагер", но зад волана съм от 1970 г. Само поради този факт би трябвало, /не е задължително/, да се въздържате от такива изявления, като "ясно е, че нищо не разбираш". Не разбирам, признавам си, от т.нар. "западни коли", но от много други неща съм спец, повярвайте ми. Не се изсилвайте, това е моя съвет.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
моля заяждането, и глупавите закачки да си останат в зад мониторните устройства!!!
Иначе ще има санкции!!!
Иначе ще има санкции!!!
- refresh4o
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил: VW POLO B5188PP
- Двигател: AEX 1996
колега ето тази кора е зад ключалката на баганика отвътре и трябва да имаш една залепена квадратна бележка

- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
polo45 написа:
... Ето го номера на двигателя - AER 393129. ...
polo45 написа:Теодор написа:polo45 написа:Много благодаря, но малко нещо не разбрах - "като отвориш багажника---" и "при затворено положение..."
Колега че нищо не разбираш е ясноНо вземи големия талон и от графата код на двигателя препиши трите букви за да помогнем
Мислех си, че тук ще срещна спокойни хора. Но явно всички сме на ръба на нервите. Аз не знам каква Ви е професията и дали без да ме познавате може да ме наречете "колега". Това, че караме някакво средство за придвижване, не ни прави колеги. Както казва Шишо Бакшишо днес ние караме, утре нас ни карат. Понеже ми казвате "код на двигателя" аз не намерих никъде такова понятие в големия талон. А съм стриктен, като ми се каже нещо, изпълнявам го. Намерих "номер на двигателя". Между "код" и "номер" има голяма разлика, мисля че ще се съгласите. Ето го номера на двигателя - AER 393129. Благодаря, че имате желание да ми помогнете. Не е задължително Вие, а от всеки бих приел съвет.Аз бих помогнал с много неща, много съм живял, много съм видял, обиколил съм почти целия свят. Мога да ви бъда в помощ при изучаване на това сложно взаимодействие между път, кола,триене,центробежни и центростремителни сили, водач, атмосферни условия. Е, вярно е, че досега съм карал коли от т.нар. "соц лагер", но зад волана съм от 1970 г. Само поради този факт би трябвало, /не е задължително/, да се въздържате от такива изявления, като "ясно е, че нищо не разбираш". Не разбирам, признавам си, от т.нар. "западни коли", но от много други неща съм спец, повярвайте ми. Не се изсилвайте, това е моя съвет.
Не се ядосвай, във всички форуми е така. Като цяло най-добре се консултирай с човек - лице в лице за напред. AER мотора е 37KW/50hp еднолитров мотор.
А.Бакалов написа:Най-вероятно модела е Polo 6N1, ето характеристиките на 1.0 50 коня двигателя:
Благодаря много. Не ми е ясно обаче какво означава "еднолитров". Бихте ли ми обяснили, досещам се, но не съм сигурен.
- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Илядо кубика.
4i4o-dido написа:Илядо кубика.
Много благодаря. Вече прочетох всичко за колата, така както беше сазано по-горе. Под ключалката, на бележката, а защо трябваше толкова приказки да се изприказват.Французите казват "Много говорене, нищо неказване". А когато свършат думите, в сила влизат жестовете. Още един път - благодаря. Но пак ще Ви безпокоя с това онова за Полото.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”