Проблем с централно заключване на поло 6n1 95г.

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Tihomircho
Автомобил:
Двигател:

Проблем с централно заключване на поло 6n1 95г.

Мнениеот Tihomircho » Вто 19 фев 2013 12:40

Колеги аз карам поло 6n1 95г. преди когато отключвах колата, компресорчето на централното бръмчеше няколко секунди още, така карах някъде 3 годни, но сега започна да си бръмчи само без да отключвам или заключвам. Заключвам колата и след 30на минути се отключва сама може ли да ми кажете дали някой се е сблъсъквал с подобен проблем и каква може да е причината

Потребителски аватар
Marto
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с централно заключване на поло 6n1 95г.

Мнениеот Marto » Нед 24 фев 2013 20:49

имах подобен проблем , и се оказа машинката за капачката на резервоара (гумичката и се бе скъсала и смучеше въздух). Почни от нея тя се намира до компресорчето за централното,ако не е от нея продължаваш на следващата брава и така докато намериш от къде смука въздух.

Потребителски аватар
mmkosev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mmkosev » Нед 24 фев 2013 20:57

Колега в момента се боря с този проблем.При мен е че от уплътнението на 5 тата врата или стопа влиза вода и се мокри компресорчето и ми прави проблеми като твоите.Ако се окаже същото му спри захранването веднага.

Потребителски аватар
Tihomircho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tihomircho » Нед 03 мар 2013 12:58

mmkosev написа:Колега в момента се боря с този проблем.При мен е че от уплътнението на 5 тата врата или стопа влиза вода и се мокри компресорчето и ми прави проблеми като твоите.Ако се окаже същото му спри захранването веднага.

Оказа се, че компресорчето беше пълно с вода цялата платка се беше окислила и някой писти даваха на късо (как не е изгоряла на знам :eek )почистих цялата платка с ВД и подсуших иделано всичко сега работи без проблем вече втора седмица :th_up

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”