Здравейте !
Нов съм във форума и имам vw polo 99 година 1.9 sdi от 2 месеца , реших веднъж да пробвам да заредя до горе резервоара , по принцип си е почти до горе . Та преди да тръгна към софия , в Пазарджик заредих на ОМВ (като казах до горе) za 42 лева - 15 литра , след като пристигнах в София ( 100тина км ) , отидох пак до OMV да заредя и казах пак до горе като заредих за 45 лева - 16 литра . Тоест възможно ли е една от най-икономичните коли да ми е изгорила 16/100 на магистрала при 110-120km/h ? Или нещо не е наред с колата или не са заредили до горе първия път , въпреки че стрелката сочеше края ...
VW Polo 99 проблем със зареждане
Re: VW Polo 99 проблем със зареждане
Първия път са ти заредили до горе, но точно толкова колкото трябва, а втория път са ти препълнили резервоара.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Вероятно втория път са го обезвъздушили и затова така се е получило. Като пълниш догоре гледай да е обезвъздушено и нафтата да стига почти до гърловината. Така засичанията са с най-малки грешки.
Ами да , това което ми направи впечатление е че само 2рия път излезна нафта , тоест преля ..имаше следа под капачката . Да разбирам ли сега че стрелката няма да мръдне няколко стотин километра ? :D
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”