Въпрос за Polo Fox 1.1 93г. Струва ли си?
-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Въпрос за Polo Fox 1.1 93г. Струва ли си?
Колеги един приятел има същото Поло 1.1 на 130хил. и ми го дава доста изгодно. Много е запазено. Обърнах интернет и форума, но не намерих нищо конкретно относно двигател, окачване и разход. Може ли да споделите нещо по въпроса? Поздрави!
- BukTop
- Автомобил: Impreza WRX + Polo 2F GT
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за Polo Fox 1.1 93г. Струва ли си?
Пробвай да потърси за поло 2F, не за Fox. В раздела е пълно с теми, които ще ти дадат точната информация. ;)
Като цяло:
-евтина поддръжка
-малък разход
-пъргав мотор за градско каране, за извън, не толкова
Щом е запазено и е изгодно, няма какво да му мислиш, стига да ти трябва естествено. :)
Като цяло:
-евтина поддръжка
-малък разход
-пъргав мотор за градско каране, за извън, не толкова
Щом е запазено и е изгодно, няма какво да му мислиш, стига да ти трябва естествено. :)
Аз карам Polo 1992 AAU - 1.05l 33KW 45 коня. Здрава, икономична колица... Частите И струват жълти стотинки, всичко се оправя елементарно, няма нищо сложно, стига да имаш елементарни механични знания и съответните инструменти. Като разход ми дава 6-6,5/100 лятото, 8/100 зимата. Карам само и единствено на бензин, не съм фен на газта. Като цяло колата си заслужава. Минусите й са твърдото окачване (вози като лагерна количка), няма серво на волана, разни там екстри... Това е. Мен тези неща не ме притесняват, но все пак, всеки с вкуса и претенцийте си. 

-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Благодаря за бързите отговори! Не знаех, че се води 2F. А как е като разход? Колегата пише някакви цифри, но това за градско ли са, извънградско?
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
А колко изгодно ти го дава? 

- BukTop
- Двигател:
- Контакти:
Градско ми е давала най-малко 7.2/100, зимата се върти около 8. Извън се върти около 6.
Извън си е 5... 6 е много, трябва да я караш с над 120 за 6... а няма смисъл. Градско 6-6.5-7/100 лятото, зависи как я караш, колко задръствания има и тнт. Като цяло не е много. Зимата си удря 8.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Софийски тая кола 6 не можеш я накара да гори! Не говорете глупости!
Колата харчи 7-8 градско, зимата си удря 10 , ако караш около 12-15 км. градско на ден, колкото по къс е маршрута толкова се вдига разхода, та чак до 15 ....
Колата харчи 7-8 градско, зимата си удря 10 , ако караш около 12-15 км. градско на ден, колкото по къс е маршрута толкова се вдига разхода, та чак до 15 ....

freestyler911 написа:Софийски тая кола 6 не можеш я накара да гори! Не говорете глупости!
И ми го казваш на мен, дето я имам и карам всеки божи ден по 20км отиване и връщане до университета... Хайде да не спорим. Зимата си ми дава 8, лятото 6-7, зависи как я карам. Тоя разход дето го даде е за 6N, баща ми го има и точно толкова харчи, понахарчва си повечко, говоря за ADX двигателя. 1.05л, 45 коня - 10-15/100

Мен, ако ми харчеше толкова колата, нямаше да я карам, да не съм милионер. Или да не съм си купил BMW.

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
И БМВ съм имал и други по мощни коли , няма никаква база за сравнение.
До кой университет я караш колега и в кой град? Освен това тия митове и легенди за "колко ми е икономична колата" не тука в тоя форум
Чети! viewtopic.php?f=22&t=359692
Твоята нищо чудно и при шофиране да връща бензин в резервоара

До кой университет я караш колега и в кой град? Освен това тия митове и легенди за "колко ми е икономична колата" не тука в тоя форум

Чети! viewtopic.php?f=22&t=359692
Твоята нищо чудно и при шофиране да връща бензин в резервоара

- BukTop
- Двигател:
- Контакти:
Ако не се лъжа и по книжка беше над 7 в града. 6 може да ти даде, ако я засичаш неправилно 

- stefan4o
- Контакти:
Можеш да си сигурен, че я засича по лампа
или в неговия случай, понеже няма лампа май, по чертичките на скалата 

Забелязъл съм, че едни и същи хора пишат масово, затова няма да си правя труда да отговарям. Успех момчета.
- stefan4o
- Контакти:
И на мен ми прави впечатление, че едни и същи хора си фантазират разходите на колите си и ги засичат крайно неправилно, чак си и вярват 
А на извънградско, колко ти гори? Засичал ли си я? Доближава ли се до трилитровото лупо или с малко го надхвърля?

А на извънградско, колко ти гори? Засичал ли си я? Доближава ли се до трилитровото лупо или с малко го надхвърля?

Все си мислех, че VWClub и форума са място, където фенове на VW да се подкрепят и помагат, тъй като все пак караме една марка коли. А в целия ми престои във форума, виждам само спорове и опониране на всяко мое мнение, някакъв сарказъм. Като всичко в България и това не ни е наред. 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”