Жило за километража Т4 1.9
-
- Автомобил:
- Двигател:
Жило за километража Т4 1.9
Здравейте, колеги много много сам благодарен за обстоянната информация която е предоставена в вашия форум.Захванах се да съживявам един Т4 1.9 дизел,но немога да открия жило за километража!Не се произвежда ново по магазините,а по моргите в нашия град липсва :(. Моля ви предлагаите някакви алтернативни варианти ! Благодаря ви предварително.Пропуснах да кажа че жилото се състой от 2 части (незнайно защо) една долна част е имам но горната която отива в таблото липсва :(
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Re: Жило за километража Т4 1.9
Здравей колега. Уточни годината на производство, кода на двигателя. Ако можеш снимай заводската лепенка в ляво от таблото с предпазителите. Ако я няма там, виж зад заден ляв стоп, вътре в купето, малко над него. Жило по моргите би трябвало да се намери. Успех с възстановяването. Ако не е тайна буса за какво ще го ползваш?
-
- Автомобил:
- Двигател:
година на производство 1992 1х е кода на мотора.Еми по принцип за разнос на хляб,но може и да го направя идеялен да го продам щото го купих за 500 лева с блокирал двикател и взех още един мотор даже имам и тествана и шлаифана глава ГНП и още куп работи,но имам и друг бус и в последствие ще реша какво да правя буса.Моля те помогни ми с тва жило къде да намеря
-
- Автомобил:
- Двигател:
намерих жило :) става от пасат 2-ка с леки подобрения
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти: