Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Re: Отзиви от Volkswagen Club Fest 2013

Мнениеот DragoGT » Пон 18 мар 2013 11:01

golfmk1 написа:Само аз ли не знам коя е колата на публиката :neutral

sando-ludia :wink

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Пон 18 мар 2013 11:49

Някои се оплакват, други се радваме че сме се прибрали. Ще си палим и свещи за здраве!!!
Изображение

Има и по важни неща разберете ги!

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Пон 18 мар 2013 11:53

Беше хубаво, но определено миналата година ми хареса повече... Знам че е криза, досещам се колко усилия са нужни за подобна организация, за което имате нисък поклон от мен. Определено имаше коли, на които мястото им не е там. Така като гледам имало е и достойни кандидати, които са били отхвърлени, а в залите имаше напълно стокови автомобили, на които не им отделих и 2 секунди. Ако не бяха приятелите, които срещнах тях и си казах по 5 приказки, нямаше да остана цели 30 минути вътре...

Надявам се догодина, хората да не се откажат, както казва леонардо, а да направят всичко възможно да направят колите си още по-добри (което ще направя и аз, докато бях още на паркинга се навъдиха 4-5 фена да оглеждат звяра...) и да видим различни коли на феста. Аз лично много бих се израдвал да видя колата на вацко (която миналата година беше, а тази с нововъведенията по нея щеше да е още по-интересна), колите на пешката и т.н. уникални проекти. Не знам дали сте го правили, но мисля че не е лоша идеята и вие да каните хора с колите им, не само да се чакат заявки за участия.

За липсата на щандове, определено много се усети. Знам че не зависи от вас, но се надявам догодина да има повече участия от спонсори и тунинг фирми.

Продължавайте все така да ни радвате, и дано догодина всички пропуски от тази да се запълнят и да стане един неповторим фест! :beer

ПП. Относно тениските с голям размер, знам че за мен няма шанс, но все пак не е лошо да помислите и за по-едрите колеги.
ПП2. Останах невероятно разочарован от Пасат ЦЦ, това не е Пасат, а голям Голф - няма такава теснотия... :screwy :mrgreen

Последна промяна от CoZmO на Пон 18 мар 2013 15:31, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
PagocmuH
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот PagocmuH » Пон 18 мар 2013 12:05

За първи път идвам на феста... искам да отбележа,че и тук има корупция.
Когато наближихме VW бусовете,любезно ни поканиха на масата и шишето с Елховска ракия се отвори мигновено. :mrgreen

За другите коли,като цяло имаше още какво да се желае.
Не искам да коментирам всяка видяна кола,защото ще пиша цял ден пред компа :Mr Green Fun.
Наистина имаше няколко автомобила,които не заслужаваха място там.
Трудно е да се изберат перфектни автомобили за феста,но моля организаторите наистина да бъдат критични при избора на коли.

Имаше доста изпипани коли,за което благодаря на колегите,че са успели да ги подготвят за феста.
Колите от VAG групата бяха наистина уникални,благодаря на всеки който е взел участие в организацията,за да ги има там тези коли.

Искам да благодаря на колегата с уникалното за България Audi RS2,че сбъдна една моя мечта,да поседя поне за 5 минутки зад волана,на този красив звяр.
Колега извинявам се,но ти забравих името. :redface
Радвам се,че има хора като теб,за да ни радват с колите си.
Въпреки че се запознахме,за което ти благодаря,но след като подробно ми обясни за целия проект и всичко направено по колата,всичката друга информация се изпари от главата ми и запаметих всичко,което ми каза за колата :bowdown :bowdown :bowdown :bowdown

:love.vwclub

Потребителски аватар
6muning
Автомобил: VW Golf 4 2003
Двигател: BCB
Контакти:

Мнениеот 6muning » Пон 18 мар 2013 12:23

Жалко,че бях за малко,но избягах от работа за да разгледам. Хареса ми всичко. За ежедневни коли на zarka.zlobarka и RoadRunner много ми харесаха. :love.vwclub :th_up

Потребителски аватар
malcho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот malcho » Пон 18 мар 2013 13:28

Изключително съм разочарован, че ...... не спечелих томболата:-)
Поздравления за организацията на организаторете и за мерака на участниците.

Потребителски аватар
Weezy
Автомобил: VW Golf mk2 1987
Двигател: JP
Контакти:

Мнениеот Weezy » Пон 18 мар 2013 14:27

DragoGT написа:
golfmk1 написа:Само аз ли не знам коя е колата на публиката :neutral

sando-ludia :wink

Жалко, много жалко :wink

П.П. Това ми беше първи фест, хареса ми. Имам и забележки разбира се, но като цяло колегите преди мен са ги споменали повечето, няма смисъл да се повтаряме и потретваме. Успех в организацията на бъдещи събития :wink

Потребителски аватар
zarka.zlobarka
Автомобил: Golf IV
Двигател: AGU
Контакти:

Мнениеот zarka.zlobarka » Пон 18 мар 2013 15:34

Ако сте очаквали да видите самолети или летящи чинии сте объркали мястото. :mhihi :mhihi
Аз като участник съм много благодарна, че колата ми беше в залите и имах възможността да се запозная с много колеги и фенове на марката. :th_up
Нямам база за сравнение, тъй като това е първия фест, който посещавам, но останах много доволна и вече ми е тъжно, че всичко свърши. Клуба беше много щедър към всички участници и посетители, въпреки кризата! :bowdown :bowdown :bowdown

П.П Повече рекламни материали няма да бъдат излишни. :smile

Потребителски аватар
Gigabyte
Автомобил: neko drugo
Двигател: vaprosche

Мнениеот Gigabyte » Пон 18 мар 2013 15:35

Мисля ,че формата на Фест-а вече се изърка... Повечето коли сме ги виждали на предишните му издания ,които лично за мен бяха по-интересни ,сега единственото ,което ми направи кефа е ,че се видях с приятели ,с които не съм се виждал отдавна :) 1/3та от колите ,та дори и повече ,сме ги виждали вече ,а другата 1/3та въобще не бяха за там. Както се изразиха колегите - на паркинга имаше къде къде по-хубави коли ,от разни стоковици с безраменни чистачки и светещи(които са си оригинални де ,нищо афтърмаркет) ,стъклопластови брони (виждам ,че все още тунинг културата на българина ,е на нивото "Бързи и Яросни 1ва част - 2001г" :) Според мен или трябва да се измени самия формат и да се избират по-подробно колите или по-добре да спрем до тук... Аз също питах още като направихте тема за феста - "Какви са критериите за дадената кола и на какво ще наблегнете тази година?" - получих отговор ,че тази година щяло да се наблегне на "бързи и стилни коли" (прецених ,че моята не е в тея критерии - нито е бРъза ,нито е стилна(има стъклопласт) - е видях ги колко са стилни :bowdown :mhihi

PS: оценяването за 2 и 3то място беше лека пародия... Не искам да се поставям на мястото на simkolev(Евала батко ,твоята кола ми беше фаворит - нещо различно ,стилно и добре направено - за разлика от летящите чинии ,които не бяха малко).Защото всеки би чул ръкоплясканията ,както на него му скимне ,а?

PS2: Феста го посещавам без пропуски,като винаги е от сутрин до вечер ,та имам някакви наблюдения(да се предпазя от колегите разбирачи )

Поздрави от мен и надявам се да не съм обидил никого ,но това е РЕАЛНОСТТА :arrow

Потребителски аватар
SkodaTeam
Автомобил: Skoda Octavia 1.8T
Двигател: AGU 2002

Мнениеот SkodaTeam » Пон 18 мар 2013 15:49

Феста беше много добър, имаше много хубави автомобили, пожелавам на организаторите догодина да е още по силен.

Потребителски аватар
ceci4
Автомобил: VW Golf V TDI 16V
Двигател: BKD 2004

Мнениеот ceci4 » Пон 18 мар 2013 15:58

Хубав фест беше, лошото му е, че ... свършиии! Напоследък не ми е особено комфортно с финансите, но специално се лиших от някои глезотии, за да мога за пореден път да присъствам. Разбира се, че ми хареса и всички автомобили заслужаваха да са там повече или по-малко. Естествено, не очаквам и да няма повтарящи, не смятам, че един път като се покаже и край, никакво показване доживот. Не мисля, че имам право да отправям някаква критика, защото не съм си мръднал пръста и съм отишъл на готово да гледам труда и вложенията на другите. Все пак останах леко разочарован от състезателния раздел. Като моторспорт-фен очаквах повече, може би защото видях разни рекламки с Аудито на Ники Златков, Шкодата на Димитър Илиев и Полото на Хобикар. Предположих, че ще ги има в залата. Благодарности на организаторите и участниците за хубавите моменти, все пак аз за тях отидох, а не толкова заради самите коли. :th_up

Изображение

Потребителски аватар
MK4
Автомобил: Seat Leon
Двигател: ARY 2003

Мнениеот MK4 » Пон 18 мар 2013 16:01

Имаше наистина няколко стилни и бързи коли, но за съжаление масовата публика не е дорасла за стилен и семпъл тунинг. Аз съм потресен че кола на публиката е Голфче с дупки за охлаждане на краката на пътниците на задната седалка :eek

Въпросния Голф с въздушно окачване и безумен камбър беше интересна кола, но с много забележки и неща за изпипване за да е завършен.

Явно мойто мнение се различава много от това на масовите посетители там, но аз дума не чух да се коментират невероятните Ауди-та на феста - синята RS2-ка, сребристата S4-ка, тъмно синята А4 Avant с 1.8Т над 500 к.с.... :rolleyes
Синята Октавия L&K също е страхотно стилна кола....

Но за съжаление навалицата беше около колите тип бързи и яростни с много кит, стъклопласт и лампички.... :neutral

Потребителски аватар
boyan.chav
Автомобил: VW Golf IV 1998
Двигател: 1.4 16v 75hp AHW
Контакти:

Мнениеот boyan.chav » Пон 18 мар 2013 16:18

Поздравления за организацията! Като цяло феста ми хареса, но като влезнах и видях същите автомобили като на миналия фест... :neutral
За следващата година свалете малко летвата от към изисквания относно нивото на автомобилите, пък ние обикновените зрители ще сме доволни и на недовършени проекти. Също потвърждавам, че на "паркинга" в нивата видях по-добри автомобили, отколкото някои, които бяха изложени вътре.
Онзи чичка "охрана" на входа на паркинга, на който паркирахме миналата година, се държа супер арогантно като го питах дали от тук се влиза за VW феста, на портала му пише "Това не е изход"...ами като не е изход, логично е да е ВХОД :neutral Доста автомобили се подлъгахме и чакахме за да ни изгонят от там като кучета :neutral
Предполагам, че ако организаторите почерпят информация и препоръки от тази тема, догодина феста ще е нещо невиждано до сега :wink

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Пон 18 мар 2013 16:40

ceci4 написа:Като моторспорт-фен очаквах повече, може би защото видях разни рекламки с Аудито на Ники Златков, Шкодата на Димитър Илиев и Полото на Хобикар. Предположих, че ще ги има в залата.

Мда, и ние предполагахме, но след като ни отказаха някои четири дни преди феста, а други направо не дойдоха в петък, нямаше как да стане иначе ...

Относно това кои коли са вътре и кои на паркинга - няма как да накараме някой да вкара автомобила си в залата, нито пък можем да направим нечии автомобили да са готови, за да са в залата. И на мен ми се иска все по-нови автомобили, все по-добре направени. Всеки има различни разбирания за красота, масовият вкус е този, който определя автомобила на публиката. Класика или силен тунинг - въпрос на вкус.

Ако не намирате разлика в повтарящите се автомобили - значи не сте обърнали никакво внимание.

Като цяло, няма нужда от излишни спорове. Тъй като градивната критика е важна, нека да има повече такава, насочена към подобряване на неща, които действително можем да променим. При почти нула заявки за Бора и Венто (имаше едно одобрено, което катастрофира преди феста), няма как да има в залата такива. И т.н. ...

Потребителски аватар
CoZmO
Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
Контакти:

Мнениеот CoZmO » Пон 18 мар 2013 16:45

dobrin написа:...

Добри, наистина не е лошо да се напише в една тема какви са критериите за одобряване на една кола, за да се знае на какво трябва да се набляга и да се оправи, за да догодина има повече и по-различни автомобили. :beer

Върни се в “Организационен”