Въпроса ми беше има ли някакъв грунд или нещо подобно за пластмаса с което може да се запълнят по едрите захабявания.
Как да въстановя пластмасовите елементи в салона?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Svet.autounion
- Автомобил: Audi B3 Coupe
- Двигател: 1.8 DZ-1990
Как да въстановя пластмасовите елементи в салона?
Здравейте, имам проблем с няколко пластмасови елементи в салона. От слънцето няколко пластмаси са изгоряли до толкова, че се ронят в горния пласт. Разгледах няколко чуждестранни сайта със съвети за освежаване на пластмаса. Изброените начини бяха шлайфане и заглаждане, нагряване със сушоар за да се размекне горния слой. Но за съжаление при мен са доста захабени особено дръжките на вратите и мисля че няма да помогне
.
Въпроса ми беше има ли някакъв грунд или нещо подобно за пластмаса с което може да се запълнят по едрите захабявания.
Re: Как да въстановя пластмасовите елементи в салона?
За това ми казаха да купя "структура".100 грама(30лв/л) ще стигнат за всички детаили на 2 коли и стават,като нови.
- Svet.autounion
- Автомобил: Audi B3 Coupe
- Двигател: 1.8 DZ-1990
Re: Как да въстановя пластмасовите елементи в салона?
i.e.i написа:
За това ми казаха да купя "структура".100 грама(30лв/л) ще стигнат за всички детаили на 2 коли и стават,като нови.
Какво представлява тази "структура" и от къде мога да го закупя? Иначе на снимката изглежда, че ефекта е добър.