Накладки за Polo 9N3 1.4i
Накладки за Polo 9N3 1.4i
Здравеѝте, искам да попитам къде в София мога да си намеря читави накладки за колата - Polo 2005 9N3, като отзад е с барабани и на приемлива цена?
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Накладки за Polo 9N3 1.4i
Моето е същото отзад с барабани читави накладки косер аутохит има Текстар, Феродо , TRW и каквота се сетиш още ,а да си най-сигурен Порше-София защото и за нашите коли вече има ментета скоро ми се наложи смяна на водна помпа минах първо по магазините помпа на Метели и Дохч и накрая си взех от представителството в Плевeн
Последна промяна от anonimko на Чет 21 мар 2013 14:38, променено общо 1 път.
- illy1977
- Автомобил:
- Двигател:
Голям зор брах с накладките преди близо 5 години. Тогава взех на Феродо комплекта бе към 55 лв. с датчик за износване. От три комплекта, стана този за Голф 4. От тогава приятелката ми е навила към 30000км. и накладките са в идеално състояние. Взех ги от магазина на един познат. Идеален вариант са като твърдост, ...спират супер и като гледам имат живот поне за около още 10000 км.
- vladobe
- Автомобил: Polo 9N Wolfsburg Edition
- Двигател: General Electric F404-GE-402
Аз лично пазарувам от Васко. Автохит Трейд мисля, че беше адреса е на Христо Ботев 98 винаги ми е правил отстъпки дори от първият ден когато пазарувах от него, а да и съм супер доволен. Както колегата каза по горе казваш искам оригинално или реплика. Аз лично винаги залагам на оригиналното защото разликата в цената е 20-30 лв за по дребните неща. Успех.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”