поло 6н0 AEV 95g- скърцане отпред отляво ,амортисъор ?
- skuderiq
- Автомобил: polo 6n
- Двигател: AEV
поло 6н0 AEV 95g- скърцане отпред отляво ,амортисъор ?
преди седмица започна да скърца като старите мерцедеси,само преден ляв , въпроса ми е : за смяна ли е амортисъора или може някакси да оправя това дразнещо скърцане ? няма разлика в движението на предните амор. просто левия скърца . Благодаря !
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: поло 6н0 AEV 95g- скърцане отпред отляво ,амортисъор ?
Кога е скърцането в дупки и при въртене на волана ли -тампон на амортисьора-разбит лагер сменяи и двата че без реглаж на предница няма да минеш дори само единия да смениш на това залагам.
- skuderiq
- Автомобил: polo 6n
- Двигател: AEV
ами скърца от време на време , понякога като я разклатя скърца,понякога- не , днес в движение скърцаще дори без неравности по пътя а като слязох пред нас и разклатих - не скръцна 

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Най-лесно ще го провериш колата на крик аморта овисва после една щанга под гумата и я надигаш нагоре луфт ще има а ще разбереш и скърцането другия вариант вдигни капака и виж шапката на амортисьора където е гайката ако е надигнат над ботуша-тампона за смяна другите неща които могат да скърцат там са тампон на двигателя които е под акомулатора,биалета и тампон на носача.Виж тая тема да се оринтираш за разбит тампон viewtopic.php?f=7&t=264169
- ivanovkbg
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: BKP 2007 4Motion
И при мен го има тʼва скърцане, от тампоните на амортисьорите.
То при мен двата предни амортисьора и тампоните им са за смяна, ама пусто няма пари :D.
То при мен двата предни амортисьора и тампоните им са за смяна, ама пусто няма пари :D.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”