Аз сам нов и тепърва започвам но ми бе много интересно да прочета няколко теми като се опитвах да внимавам преди да се наема и започна своя проект се пак се сдобих с моя парва лична кола и е важно да слушан внимателно защото сам с много тънък бюджет и процеса ще е дълъг по колата всичко е стандартно за модела голф 3 1.6 моноинжекция .
Като за начало сам си оправил ходовата част да няма тропане .
Сега искам да се погрижа за фаровете че са под всякаква критика имам идея за едносекционни със или без лупи и кристални стъкла но не знам до колко 6те си струва и дали е удачно. Просто цялата ми идея е да е нещо различно като не бягам много от това да се държа до оригиналния вид на голф 3 и изчистеният вид на колата .
Имам нужда от помощ и мнения .
Прилагам и снимка на моето скромно голфче
Моят Golf 3
- nkalizatura
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател:
Re: Моят Golf 3
според мен, сложи си дву секционни фарове, ако не ти се дават пари, свали тези и почисти рефлекторите, сложи си едни крушки Philips +30 +50 Или друга марка и модел, препоръчани из форума! Ще усетиш голяма разлика!
Пастирай си колата с пастите на 3М или TURTLE и от двете съм доволен, като се посъветваш със продавач-консултант или съфорумец.
друго за начало.... не мога да ти кажа, голф 3 е добра покупка за 1-а кола :) Прегледай купето за ръжди
Пастирай си колата с пастите на 3М или TURTLE и от двете съм доволен, като се посъветваш със продавач-консултант или съфорумец.

друго за начало.... не мога да ти кажа, голф 3 е добра покупка за 1-а кола :) Прегледай купето за ръжди

- belia_85
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: 1.6 mn
Благодаря за съветите захващам се фаровете а ако някои има фарове които нему трябват с две секции може и с лупи правени да пише ако може и снимка и цена ако е разумна можем да се договорим.За пастирането не знам като си близко до нея е доста надраскана боята мисля че няма да помогне и се замислям да я оставя за накрая може би за пребоядисване ,но ще се вслушам в съвета и ще кача снимки по отблизо за да кажете мнение .Сега отивам да опитам поне временно да реша проблема с фаровете с едно почистване после ще съобщя резултата
- belia_85
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: 1.6 mn
Разглобих фаровете почистих стъклата но рефлекторите са под всякаква критика и ефекта е никакъв огледах колата за ръжди и дори успях да си отворя дупка на единият праг което значи че ще се правят и те .Но за начало ми трябват фарове спешно