П.С. Почетох малко из форума , дори още чета . Някои знае ли каква е цената на дебитомера 2-ра и нов ... Иначе утре тръгвам по морги и по магазините ...
Информация за масметър
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Информация за масметър
Здравейте колеги . Интересува ме някои може ли да ми даде добра снимка на масметър ( дебитомер ) ( голф3 ГТИ ) Защото до колкото виждам аз , при мен е доста гладко , а на ето тази снимка , виждам , че има ниво на пружината , горно и долно , а при мен е нулево , че дори и белее . На елкона ми казаха да пробвам със стъпковото моторче , но сложих два други , файда никва . Та явно е от масметъра ( дебитомера ) . Някои ако е наясно да сподели инфо ...
П.С. Почетох малко из форума , дори още чета . Някои знае ли каква е цената на дебитомера 2-ра и нов ... Иначе утре тръгвам по морги и по магазините ...

- ivchoto
- Автомобил: SUBARU OUTBACK
- Двигател: 2000
Re: Информация за масметър
Колега ето ти една снимка с данни за проверка,преди да тръгнеш да си даваш парите:
Re: Информация за масметър
Човека на ЕЛКОНА си игра доста , точно по този начин . Оборотите се стабилизираха малко . Но не се заковаха ...
Аз ако взимам 2-ра ръка , първо пробвам после плащам ...
Аз ако взимам 2-ра ръка , първо пробвам после плащам ...