Материали за алуминиеви комарници в Бургас ??
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Материали за алуминиеви комарници в Бургас ??
Някой да знае склад за такива неща в Бургас или фирма от друг град с представителство в Бургас,логично е да е във фирмите за дограма ама те там вече не са търговци а прекупвачи и сигурно като те чуят че искаш сам да си направиш комарниците или ще кажат че не продават материали или ще ми кажат цена дето ще ми е по-евтино да си ги поръчам при тях....нали деца хранят :) Пък е ясно че ако имаш материалите работата по изработката е елементарна за човек дето поне веднъж е хващал някакъв инструмент 

Re: Материали за алуминиеви комарници в Бургас ??
срещу КАТ ,точно където излизат регистрираните коли, продължаваш само направо.
мисля беше в жълто сградата.
мисля беше в жълто сградата.
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Провери във Водопада - Поморие, там направихме нашите и като цена бяха фръст, жена ми беше събрала доста оферти. Въобще не ми се видяха скъпи, но сега не мога да намеря цената.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Алтест а имат, само, че профила е на 6м -ходи с ножовка или ъглошлаф. Имай в превдвид ,че догрмаджиите вземат по 1чувал ъгли и им илизат евтино. Шнура пак сев взема на едро. Когато купуваш мрежа - опъни я за да провериш дали няма да се разцепи някъде по широчина- в последно време явно е внесен някакъв боклук мрежа .Опънеш ли я и се цепи.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички за насоките,отговарям за да послужи на някой ако се заеме с такава задача! Взех от Алтест /срещу изхода на КАТ/ ,цената на пръта 6м /кафяво боядисан/ е 8,40лв. Заедно с ъгли,дръжки и панти сметката ми беше 75лв,още около 30-40лв ще ми излезе мрежата и фитила /от железарията че в Алтест не продават на дребно/ значи за 110-120 лв ще си направя 6 комарника за врати 215/60 ,ако си ги поръчам някой да ми ги направи цената е от 280 до 350лв ,заслужава си да отделя един ден за такъв надник 

- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега Стиви,
Моля те сподели малко детайли по процеса на изработка на самия комарник, че видях че има и в София такава фирма.
Мисля да се заема да си направя и аз комарници.
Та ако може да споделиш детайли, ще ми е от помощ наистина ...
Благодаря предварително.
Моля те сподели малко детайли по процеса на изработка на самия комарник, че видях че има и в София такава фирма.
Мисля да се заема да си направя и аз комарници.
Та ако може да споделиш детайли, ще ми е от помощ наистина ...
Благодаря предварително.
- bobitur
- Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
- Двигател: 1Z
В пловдив склада на ваиз профил продават и по отделно профили, обков, мрежа на кв. и шнур на метър за нанизване. Изработката е елементарно. Реже се с ножовка и с малко умения и усет се прави. Има и едно преспособление за нанизване на шнура струва към 7-10лв. без него трудно ще сложиш шнура.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”