Привет и от мен!
От миналата седмица имам Каравела V6,много добра динамика,но и много сериозен разход на бенз.
Имам питане към Вас,от къде да си намеря схема на изводите на ECU, за да ми е по-лесно поставянето на ГИ.И въобще всякаква консултация и съвети са ми добре дошли.Надявам се да си помагаме и занапред.
VW Caravelle V6-бус хулиган
- MrDiesel
- Автомобил: vw t3 Caravelle
- Двигател: SUBARU EJ 25 DOHC
- Контакти:
Re: VW Caravelle V6-бус хулиган
Кажи какво точно ти трябва като данни от компютъра.Ако имаш аутодата там има всички крачета и цветове,ако не ще помагаме.Сигнала за инжекторите е от 24,25,26,2,3,4краче съответно за 1 до 6 цилиндър.Управляват се по маса.
Благодарско,на мен ми трябва цялата разпинновка,за да си вържа абсолютно всичко,ламбди,обороти,ОБД и т.н.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Какъв е кода на движока?
AES е 140 коня (според мен е по-добре), или AMW - 204 катъра, много як и наказва всички ТДИ-та, но и добър апетит има.
AES е 140 коня (според мен е по-добре), или AMW - 204 катъра, много як и наказва всички ТДИ-та, но и добър апетит има.
KingoftheROAD написа:Какъв е кода на движока?
Естествено 204 к.с.-няма се излагаме!
- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
KingoftheROAD написа:Какъв е кода на движока?
Ми когато кажете сме на линия с ТДИ-то да ви видим 204-те коня

- kadeta
- Автомобил: MULTIVAN 1.9 D
- Двигател: 1X 1992
зебина е за запалки ZIPPO
дизела му е майката

-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
Пичове оня ден купих едно заебинче...и веднага се хванах за главата! Разни датчици, за туй-овнуй ...луд станах. Сега го продавам на един пич, който е мазохист и му е тържествено да му е кофти! Доказано е от всичко, че дизела е истината! Що корабите не карат на бензин, като е толкова далавера?
п.с. Последните бензинки ще останат във формула едно. А от години във 24 часа на Льо Ман има хегемония на Ауди дизел! Даже Порше продават вече Каените с дизелови двигатели
п.с. Последните бензинки ще останат във формула едно. А от години във 24 часа на Льо Ман има хегемония на Ауди дизел! Даже Порше продават вече Каените с дизелови двигатели
- MrDiesel
- Автомобил: vw t3 Caravelle
- Двигател: SUBARU EJ 25 DOHC
- Контакти:
Даже и дизелови ферарита и ламбота ще пускат ама друг път 

-
- Вечен БАН
- Автомобил: VW T3 1.6 D AUDI A6 2.5TDI
- Двигател:
MrDiesel написа:Даже и дизелови ферарита и ламбота ще пускат ама друг път
Приятелю бъди инФорНиран. Ако не знаеш, последния модел на Каен е с дизелов двигател! Аз лично го видях и работеше по-тихо от заебин!
- p-sound
- Автомобил: VW T3 Caravelle
- Двигател: MV 1990
Дайте да си направим една тема "дизел-има ли той почва у нас" и да се плюем на воля,само и само да не цапаме темите на хората!
Уважение му е майката!!!
Уважение му е майката!!!
-
- Автомобил: Vw ID3
- Двигател:
BURKAN написа:Пичове оня ден купих едно заебинче...и веднага се хванах за главата! Разни датчици, за туй-овнуй ...луд станах. Сега го продавам на един пич, който е мазохист и му е тържествено да му е кофти! Доказано е от всичко, че дизела е истината! Що корабите не карат на бензин, като е толкова далавера?
Те днешните дизели са без никакви датчици и електроника.
- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Анджък, пък имат и дебитомери, па то и дроселови клапи, и ЕГР и умни дюзи (е тва при зебина го нема), па като почнат филми с прахосмукачката, па не духала, та не връвяло абе не ти е майко раота

- avtohit77
- Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
- Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI
99% не са по темата и стана боза ННННННННННННОООООООООО Кинге Искам да ми покажеш къде е дроселовата клапа на дизела

Абе,хора питах само дали някой има рзапинновка на бенз. комп,а вие извадихте пишкомерите и стана страшно.Споко аз дизел не карам и няма да карам скоро,не е мойто гориво.Аз харесвам пропан-бутана и затова си купувам бензинови коли с големи двигатели,този бус затова е купен имам и джип и познайте с какво го карам-LPG.Това е истината за мен.