Аз да постна малко снимки на колата, която ми направи най-голямо впечатление на поляните, жалко че не беше българска. Имах възможността да си разменя няколко думи със собственика и, и искам да дам малко повече информация за колата, тъй като сигурно повечето от вас не са разбрали много за този автомобил, по простата причина, че колата и собственика и бяха на поляните едва един час, за което евала му правя, че е бил път от Букурещ до Крушуна, стоя един час при нас, и хайде пак наобратно, на това му казвам истински фен! Не за друго, ами защото колата е била завършена в събота сутринта!!!И това е било първото и изкарване от гаража след смяната на мотора Който е 1.8 Турбо, с код APP, 200 + к.с. (не е замервана). Също така да кажа, че колата не е истинска американка, но успя да заблуди доста от нас. Дори на ламарината под предния капак имаше стар етикет, на който пишеше Westmoreland Колите на останалите румънци също бяха доста интересни, като две от тях бяха с AFN мотори. И явно всички те бяха заклети фенове на голф 2, тъй като, когато правиха обиколка на поляната с нашите автомобили, не се спряха при друг модел ФВ, освен при mk2
много съм обиден!!!Моя черно зеления голф го нямa на снимките защо ???
Последна промяна от Bobi_S13 на Пон 15 апр 2013 14:49, променено общо 1 път.
Причина:и аз съм обиден, че мойто поло го няма, нищо че не бях! Още едно такова изказване и печелиш предупреждние