Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre
Аз лично останах с много добри впечатления, както всяка година организацията беше на ниво, имаше награди за всеки харесан автомобил от публиката и най-вече времето беше с нас. Dай боже до година пак там и още повече хора, аз лично прекарах страхотен weekend.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre
Аз останах страшно разочарован
Дойдох от петък а времето мина, все едно бях дошъл в неделя сутринта
Останалото беше над нивото. Организацията беше чудесна, хората бяха прекрасни, времето беше супер (като изключим един-два часа от съботата, но да не ставаме нагли) Варненската група малко ме притесни, че не бяха толкова активни, но пак направиха купона
Искам да благодаря на всички, които направиха тези два дена, едни от най-яките ми в годината. Най-странното ми беше, че докато се прибирах от водопадите всяка една кола, която изпреварвах ми се струваше, че е на прекъсвач. Влизам в банята майка (Килата МАЙАКААА !!!) причува ми се народна музика, викам лошо ми е ще полегна, лягам и почвам да си тананикам "Аз съм таралежа в твоите гащи ..." и т.н. Въпреки, че не обичам чалга изкарах супер доволно, видях се с много приятели, познати, хапнахме, пийнахме, празнувахме, даже успях да се разходя за 5-ти път на водопадите.
ГОЛЯМИ благодарности към организаторите, които се постараха много, за да бъде това събитие ФАКТ. Останах с впечатление, че бяхме по-малко от миналата година, но поне се "разплухме" из цялата поляна и си прекарахме също толкова страхотно

ГОЛЯМИ благодарности към организаторите, които се постараха много, за да бъде това събитие ФАКТ. Останах с впечатление, че бяхме по-малко от миналата година, но поне се "разплухме" из цялата поляна и си прекарахме също толкова страхотно

-
- Автомобил: vw mk2 Candy Blue
- Двигател:
И ние си изкарахме чудесно в личен план. За каквото бях отишъл го получих!
Тя каза: "ДА!"
който е бил знае
съжалявам че не донесох повече бира Ариана!
Искам да поздравя за организацията,съжалявам,че тази година не успях да помагам така както миналата. Надявам се догодина да се реванширам!
Евала и за гостите от Румъния! Сериозни автомобили!
Ще им ходим ли на гости?
Тя каза: "ДА!"
който е бил знае

Искам да поздравя за организацията,съжалявам,че тази година не успях да помагам така както миналата. Надявам се догодина да се реванширам!
Евала и за гостите от Румъния! Сериозни автомобили!
Ще им ходим ли на гости?
Код: Избери всички
У С Т А В
ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТА
НА
СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ “КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ФОЛКСВАГЕН В БЪЛГАРИЯ”
Цели:
чл.5ал.1 Да представлява и защитава интересите на любителите на автомобилите Фолксваген
чл.6 ал.1 Равенство, взаимно уважение между членовете и любители без оглед на раса, религия, партийна принадлежност
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Няма кво да се обяснявам всичко беше ЦИЦА!

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Всичко, много на ниво.....и най-хубавото, е че всеки бе оценен по своему. Нека има повече такива моменти.
- Станислав-голф
- Автомобил: Vw Golf MK3
- Двигател:
Колеги аз бях за 1-ви път на подобно събитие и мога да кажа,че си прекарах просто страхотно.Наистина Евала на организаторите беше страхотно всичко беше на ниво
.Разходих се и из водопадите голяма красота,запознах се и с много колеги и фенове на марката просто беше перфектно.

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Всичко беше на ниво! Благодаря на всички, които имаха пръст в тая работа и се заеха да организират подобно нещо
Евала.
Благодаря На хората които ми направиха и доставиха подаръци
Благодаря на момчетата и момичетата, с които си прекарах една незабравима нощ!
До нови срещи!

Благодаря На хората които ми направиха и доставиха подаръци

Благодаря на момчетата и момичетата, с които си прекарах една незабравима нощ!
До нови срещи!
Всичко беше страхотно и на добро ниво! Единствено времето ни развали за малко партито. За напред дано да сме оше повече и да има по-малко коли тръгващи си на тикане 

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Аз лично се счупИх.....
Част от Търново/Оряхово/двете Оряховици/Русе/Стара Загора бехме от така първите на поляната......девойките от Ловеч беха вече загрели и пареха до-късно...тей чух, аз седнах да плета...и не съм видял лично.
Джетата с джантите тоалетно пате беше вече там.....връчи ни една торба с пръчки да си играем...уви аз не схванах играта.
Вечерта уж се напихме, Терабайта каза, че бил трезвен......ако е така...значи е ебати селянина.
Без Костинбродшейк не мина. Щех да си хвърля дробовете....нищо другия път.
Лягаме си доволни, колегите спасиха един абф като на 120-130 градуса му наляха 5 градуса вода.....аз им казах НЕ...ама те му разбират повече....мойто е ААМ и ако му налея така вода, цилиндрите ще станат квадратни(Такъв перформанс тунинг никой не е правил......ма как ли се слага сегмента после? Няма и значение...той пак ше излезе през ауспуха)
Събота 8:30 чъсъ......врътЪ мноу мъ були..ама съ търпи
Събота по-обед.....нищо не помня
Събота след обед....помня, че михме колите с Мегабайта и оня дето кара счупената двойка с изпусналите амортесьори и силно изгнилия таван (направо си липсва голяма част от тавана...както и много важните греди залепени с битум за него...без тях колата е на 46-ца)
След тва.....забравих да изклуча от скорост и пуснах съединителя...добре, че запали без много молене.
След тва шатрата на тавана и тя стана на 46-ца.....докато станем да я хванем и се катурна като 14x7 пауър тек с отрицателно ЕТ на голф двойка и 175/пиисе/чиинаси
Майната му важното е да сме здрави......после завале.....взенахме на moskovw гарсуниерата...плочките са налепени накриво...ама не тече тавана...ядохме ядохме ядохме...
ABF-a е много здрав мотор!!!
После с Lingerov викаме да си лягаме.....излизаме, то па светло...отиде...и като сме спали пак караме от лява в дясна лента и обратно постоянно така, че не е проблем.
За де бързат всички? То е неделя?
ABF-ите оолабиха и си тръгнаха, дали са се прибрали незнам....може би ако сегментите не хвърчаха през ауспуха..щеше да им е по-лесно ама прекъсвача е признак на това как човека побеждава машината......НА ТИ ! АБФ......много здрави мотори.....M10D и ше върви с години.
12-13 Поляна е празна......изненадани сме от това че е почти чиста.....АМА НАИСТИНА!!!!
Обрахме труповете,и с Пирона и Хексабайта карахме ски.
Част от Търново/Оряхово/двете Оряховици/Русе/Стара Загора бехме от така първите на поляната......девойките от Ловеч беха вече загрели и пареха до-късно...тей чух, аз седнах да плета...и не съм видял лично.
Джетата с джантите тоалетно пате беше вече там.....връчи ни една торба с пръчки да си играем...уви аз не схванах играта.
Вечерта уж се напихме, Терабайта каза, че бил трезвен......ако е така...значи е ебати селянина.
Без Костинбродшейк не мина. Щех да си хвърля дробовете....нищо другия път.
Лягаме си доволни, колегите спасиха един абф като на 120-130 градуса му наляха 5 градуса вода.....аз им казах НЕ...ама те му разбират повече....мойто е ААМ и ако му налея така вода, цилиндрите ще станат квадратни(Такъв перформанс тунинг никой не е правил......ма как ли се слага сегмента после? Няма и значение...той пак ше излезе през ауспуха)
Събота 8:30 чъсъ......врътЪ мноу мъ були..ама съ търпи
Събота по-обед.....нищо не помня
Събота след обед....помня, че михме колите с Мегабайта и оня дето кара счупената двойка с изпусналите амортесьори и силно изгнилия таван (направо си липсва голяма част от тавана...както и много важните греди залепени с битум за него...без тях колата е на 46-ца)
След тва.....забравих да изклуча от скорост и пуснах съединителя...добре, че запали без много молене.
След тва шатрата на тавана и тя стана на 46-ца.....докато станем да я хванем и се катурна като 14x7 пауър тек с отрицателно ЕТ на голф двойка и 175/пиисе/чиинаси
Майната му важното е да сме здрави......после завале.....взенахме на moskovw гарсуниерата...плочките са налепени накриво...ама не тече тавана...ядохме ядохме ядохме...
ABF-a е много здрав мотор!!!
После с Lingerov викаме да си лягаме.....излизаме, то па светло...отиде...и като сме спали пак караме от лява в дясна лента и обратно постоянно така, че не е проблем.
За де бързат всички? То е неделя?
ABF-ите оолабиха и си тръгнаха, дали са се прибрали незнам....може би ако сегментите не хвърчаха през ауспуха..щеше да им е по-лесно ама прекъсвача е признак на това как човека побеждава машината......НА ТИ ! АБФ......много здрави мотори.....M10D и ше върви с години.
12-13 Поляна е празна......изненадани сме от това че е почти чиста.....АМА НАИСТИНА!!!!
Обрахме труповете,и с Пирона и Хексабайта карахме ски.
- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
Парт ту континуе.......
С lingerov решихме че ще дремнем по пътя, запалихме и тръгнахме....спряхме на едно място да чуем прекъсвача на една двойка...май не е абф щото не чука в блока и не омалява.....па и тоя дебитомер за кво е?
Водих колоната до Търнууууу, 3 коли.....ама в колона.....lingerov си пуска чистачките...че ножа му хвърля камъчета по предното стъкло....и даже вътре в колата през огромната дупка причинена от корозия на тавана......купето е на 129-ка как върви незнаем....ако нещо стане ще поръчаме ново от ebay.....
Туй то.......аз лично се матирах много тежко.....и тва май ми е най-забавния събор досега!!!
Дори не успях да видя всички коли......незнам кой е бил кой не бил...Видях се говорих и се запознах с една торба народ!
Аз съм доволен.....който не е ...или не го прави както трябва или не е учил за това
Какво трябва да си залепя на предния джам, че да ми дадат медал? питам азе...
Имам дълги крака ако трябва в тази посока да работя?
С lingerov решихме че ще дремнем по пътя, запалихме и тръгнахме....спряхме на едно място да чуем прекъсвача на една двойка...май не е абф щото не чука в блока и не омалява.....па и тоя дебитомер за кво е?
Водих колоната до Търнууууу, 3 коли.....ама в колона.....lingerov си пуска чистачките...че ножа му хвърля камъчета по предното стъкло....и даже вътре в колата през огромната дупка причинена от корозия на тавана......купето е на 129-ка как върви незнаем....ако нещо стане ще поръчаме ново от ebay.....
Туй то.......аз лично се матирах много тежко.....и тва май ми е най-забавния събор досега!!!
Дори не успях да видя всички коли......незнам кой е бил кой не бил...Видях се говорих и се запознах с една торба народ!
Аз съм доволен.....който не е ...или не го прави както трябва или не е учил за това
Какво трябва да си залепя на предния джам, че да ми дадат медал? питам азе...
Имам дълги крака ако трябва в тази посока да работя?
хахаха счупих се от смях... ебаси историята....
На вас не ви ли е мъчно за колите... сърце не ми дава да дам газ до прекъсвач ... ужасно е!!
На вас не ви ли е мъчно за колите... сърце не ми дава да дам газ до прекъсвач ... ужасно е!!
- pavkomk2
- Автомобил: Jetta mk2
- Двигател: 112 PB -- 139 KR
Събора както винаги до сега беше страхотен. Всичко беше на ниво и както трябва. Направи ми добро впечатление и охраната която обикаляше постоянно и ако имаше проблем идваше веднага също така ми хареса и оценяването на автомобилите и награждаването, че за всеки имаше по нещо. Само мога да кажа, че останах доволен от всичко.. запознах се с много хора и се видяхме със стари приятели. Евала и на организаторите бяха страхотни продължавайте и за напред да правите такива хубави събори. !!! 

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Евалата на Пирона И Сашо !!
И на всички помогнали да се състои това прекрасно събиране !!
Изкарах си страхотно,видях се с доста познати и се нагледах на хубави коли.
Имаше и студена бира и вкусна скара....
Евалата на всички !!!

И на всички помогнали да се състои това прекрасно събиране !!

Изкарах си страхотно,видях се с доста познати и се нагледах на хубави коли.

Имаше и студена бира и вкусна скара....

Евалата на всички !!!

- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Никога не съм се съмнявал,че събора ще стане Уникален.Все пак хората го правят такъв.Тази година по-скромно се включих,но те хората вече си знаят как да се редят и застават. Евала на всички.100% няма да е последната Крушуна
Чувството като се прибирах беше уникално,усмивка на лице и зареден с емоции......Ето затова си струваше всичко.

Чувството като се прибирах беше уникално,усмивка на лице и зареден с емоции......Ето затова си струваше всичко.
- vision_records
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ЕВАЛА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ!
Аз лично си прекарах добре и съм доволен.
Не ми хареса съботното чакане да се случи нещо....поне трябваше да се каже на хората да си направят някви планове и т.н , след това към 17.00 часа всичко си дойде на мястото и започна шоуто...това с представянето беше мн добре , (другия път да има по хубава техниха Пиронски
) ... скари мари и т.н.
Имаше и пияни които се качваха по колите да карат из поляната което аз лично не го приемам и горките коли на тея прекъсвачи по 5 мин :), но те си знаят.
Абе гот си беше ЕВАЛА НА ПИРОСНКИ
И САШО!
офф:Пиронски дай някви кординати на мадамите бе игоис

Аз лично си прекарах добре и съм доволен.
Не ми хареса съботното чакане да се случи нещо....поне трябваше да се каже на хората да си направят някви планове и т.н , след това към 17.00 часа всичко си дойде на мястото и започна шоуто...това с представянето беше мн добре , (другия път да има по хубава техниха Пиронски

Имаше и пияни които се качваха по колите да карат из поляната което аз лично не го приемам и горките коли на тея прекъсвачи по 5 мин :), но те си знаят.
Абе гот си беше ЕВАЛА НА ПИРОСНКИ

офф:Пиронски дай някви кординати на мадамите бе игоис