Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
Sashko_Trg
Автомобил: Audi A4 Avant
Двигател: 2 0 TDI

Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот Sashko_Trg » Нед 14 апр 2013 21:56

Аз лично останах с много добри впечатления, както всяка година организацията беше на ниво, имаше награди за всеки харесан автомобил от публиката и най-вече времето беше с нас. Dай боже до година пак там и още повече хора, аз лично прекарах страхотен weekend.

Потребителски аватар
Kuncavia
A.C.A.B.
Автомобил: Golf MK1 Cabrio
Двигател: 1600 cc
Контакти:

Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот Kuncavia » Нед 14 апр 2013 22:25

Аз останах страшно разочарован :censored2 Дойдох от петък а времето мина, все едно бях дошъл в неделя сутринта :banghead Останалото беше над нивото. Организацията беше чудесна, хората бяха прекрасни, времето беше супер (като изключим един-два часа от съботата, но да не ставаме нагли) Варненската група малко ме притесни, че не бяха толкова активни, но пак направиха купона :beer Искам да благодаря на всички, които направиха тези два дена, едни от най-яките ми в годината. Най-странното ми беше, че докато се прибирах от водопадите всяка една кола, която изпреварвах ми се струваше, че е на прекъсвач. Влизам в банята майка (Килата МАЙАКААА !!!) причува ми се народна музика, викам лошо ми е ще полегна, лягам и почвам да си тананикам "Аз съм таралежа в твоите гащи ..." и т.н. Въпреки, че не обичам чалга изкарах супер доволно, видях се с много приятели, познати, хапнахме, пийнахме, празнувахме, даже успях да се разходя за 5-ти път на водопадите.

ГОЛЯМИ благодарности към организаторите, които се постараха много, за да бъде това събитие ФАКТ. Останах с впечатление, че бяхме по-малко от миналата година, но поне се "разплухме" из цялата поляна и си прекарахме също толкова страхотно :bowdown :bowdown :bowdown

Калоян Крумов
Автомобил: vw mk2 Candy Blue
Двигател:

Мнениеот Калоян Крумов » Нед 14 апр 2013 22:35

И ние си изкарахме чудесно в личен план. За каквото бях отишъл го получих!
Тя каза: "ДА!"
който е бил знае :mhihi съжалявам че не донесох повече бира Ариана!
Искам да поздравя за организацията,съжалявам,че тази година не успях да помагам така както миналата. Надявам се догодина да се реванширам!
Евала и за гостите от Румъния! Сериозни автомобили!
Ще им ходим ли на гости?

Код: Избери всички

У С Т А В
ЗА УСТРОЙСТВОТО И ДЕЙНОСТА
НА
СДРУЖЕНИЕ С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ “КЛУБ НА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА ФОЛКСВАГЕН В БЪЛГАРИЯ”

Цели:
чл.5ал.1 Да представлява и защитава интересите на любителите на автомобилите Фолксваген
чл.6 ал.1 Равенство, взаимно уважение между членовете и любители без оглед на раса, религия, партийна принадлежност

Потребителски аватар
Zerga3GT
Автомобил: Golf A3
Двигател: ABU 94
Контакти:

Мнениеот Zerga3GT » Нед 14 апр 2013 22:42

Няма кво да се обяснявам всичко беше ЦИЦА!

Изображение

Потребителски аватар
Apokaliptiko
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1998 AFN

Мнениеот Apokaliptiko » Нед 14 апр 2013 22:44

Всичко, много на ниво.....и най-хубавото, е че всеки бе оценен по своему. Нека има повече такива моменти.

Потребителски аватар
Станислав-голф
Автомобил: Vw Golf MK3
Двигател:

Мнениеот Станислав-голф » Нед 14 апр 2013 22:50

Колеги аз бях за 1-ви път на подобно събитие и мога да кажа,че си прекарах просто страхотно.Наистина Евала на организаторите беше страхотно всичко беше на ниво :th_up .Разходих се и из водопадите голяма красота,запознах се и с много колеги и фенове на марката просто беше перфектно.

Потребителски аватар
iliankocov
Автомобил: Golf 2 Edition One
Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007

Мнениеот iliankocov » Нед 14 апр 2013 22:51

Всичко беше на ниво! Благодаря на всички, които имаха пръст в тая работа и се заеха да организират подобно нещо :bowdown Евала.
Благодаря На хората които ми направиха и доставиха подаръци :beer
Благодаря на момчетата и момичетата, с които си прекарах една незабравима нощ!
До нови срещи!

Потребителски аватар
anton4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот anton4o » Нед 14 апр 2013 23:13

Всичко беше страхотно и на добро ниво! Единствено времето ни развали за малко партито. За напред дано да сме оше повече и да има по-малко коли тръгващи си на тикане :smile

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Нед 14 апр 2013 23:58

Аз лично се счупИх.....
Част от Търново/Оряхово/двете Оряховици/Русе/Стара Загора бехме от така първите на поляната......девойките от Ловеч беха вече загрели и пареха до-късно...тей чух, аз седнах да плета...и не съм видял лично.
Джетата с джантите тоалетно пате беше вече там.....връчи ни една торба с пръчки да си играем...уви аз не схванах играта.
Вечерта уж се напихме, Терабайта каза, че бил трезвен......ако е така...значи е ебати селянина.
Без Костинбродшейк не мина. Щех да си хвърля дробовете....нищо другия път.
Лягаме си доволни, колегите спасиха един абф като на 120-130 градуса му наляха 5 градуса вода.....аз им казах НЕ...ама те му разбират повече....мойто е ААМ и ако му налея така вода, цилиндрите ще станат квадратни(Такъв перформанс тунинг никой не е правил......ма как ли се слага сегмента после? Няма и значение...той пак ше излезе през ауспуха)
Събота 8:30 чъсъ......врътЪ мноу мъ були..ама съ търпи
Събота по-обед.....нищо не помня
Събота след обед....помня, че михме колите с Мегабайта и оня дето кара счупената двойка с изпусналите амортесьори и силно изгнилия таван (направо си липсва голяма част от тавана...както и много важните греди залепени с битум за него...без тях колата е на 46-ца)

След тва.....забравих да изклуча от скорост и пуснах съединителя...добре, че запали без много молене.
След тва шатрата на тавана и тя стана на 46-ца.....докато станем да я хванем и се катурна като 14x7 пауър тек с отрицателно ЕТ на голф двойка и 175/пиисе/чиинаси

Майната му важното е да сме здрави......после завале.....взенахме на moskovw гарсуниерата...плочките са налепени накриво...ама не тече тавана...ядохме ядохме ядохме...
ABF-a е много здрав мотор!!!
После с Lingerov викаме да си лягаме.....излизаме, то па светло...отиде...и като сме спали пак караме от лява в дясна лента и обратно постоянно така, че не е проблем.
За де бързат всички? То е неделя?
ABF-ите оолабиха и си тръгнаха, дали са се прибрали незнам....може би ако сегментите не хвърчаха през ауспуха..щеше да им е по-лесно ама прекъсвача е признак на това как човека побеждава машината......НА ТИ ! АБФ......много здрави мотори.....M10D и ше върви с години.

12-13 Поляна е празна......изненадани сме от това че е почти чиста.....АМА НАИСТИНА!!!!
Обрахме труповете,и с Пирона и Хексабайта карахме ски.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Нед 14 апр 2013 23:58

Парт ту континуе.......

С lingerov решихме че ще дремнем по пътя, запалихме и тръгнахме....спряхме на едно място да чуем прекъсвача на една двойка...май не е абф щото не чука в блока и не омалява.....па и тоя дебитомер за кво е?
Водих колоната до Търнууууу, 3 коли.....ама в колона.....lingerov си пуска чистачките...че ножа му хвърля камъчета по предното стъкло....и даже вътре в колата през огромната дупка причинена от корозия на тавана......купето е на 129-ка как върви незнаем....ако нещо стане ще поръчаме ново от ebay.....

Туй то.......аз лично се матирах много тежко.....и тва май ми е най-забавния събор досега!!!
Дори не успях да видя всички коли......незнам кой е бил кой не бил...Видях се говорих и се запознах с една торба народ!
Аз съм доволен.....който не е ...или не го прави както трябва или не е учил за това

Какво трябва да си залепя на предния джам, че да ми дадат медал? питам азе...
Имам дълги крака ако трябва в тази посока да работя?

Потребителски аватар
MilenVD
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот MilenVD » Пон 15 апр 2013 0:26

хахаха счупих се от смях... ебаси историята....
На вас не ви ли е мъчно за колите... сърце не ми дава да дам газ до прекъсвач ... ужасно е!!

Потребителски аватар
pavkomk2
Автомобил: Jetta mk2
Двигател: 112 PB -- 139 KR

Мнениеот pavkomk2 » Пон 15 апр 2013 1:06

Събора както винаги до сега беше страхотен. Всичко беше на ниво и както трябва. Направи ми добро впечатление и охраната която обикаляше постоянно и ако имаше проблем идваше веднага също така ми хареса и оценяването на автомобилите и награждаването, че за всеки имаше по нещо. Само мога да кажа, че останах доволен от всичко.. запознах се с много хора и се видяхме със стари приятели. Евала и на организаторите бяха страхотни продължавайте и за напред да правите такива хубави събори. !!! :love.vwclub

Потребителски аватар
Dead man
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Hyundai Sonata 2007
Двигател: 2.0 16V 145HP
Контакти:

Мнениеот Dead man » Пон 15 апр 2013 6:43

Евалата на Пирона И Сашо !! :bowdown

И на всички помогнали да се състои това прекрасно събиране !! :bowdown

Изкарах си страхотно,видях се с доста познати и се нагледах на хубави коли. :th_up

Имаше и студена бира и вкусна скара.... :beer

Евалата на всички !!! :bowdown

Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Мнениеот AE86 » Пон 15 апр 2013 7:38

Никога не съм се съмнявал,че събора ще стане Уникален.Все пак хората го правят такъв.Тази година по-скромно се включих,но те хората вече си знаят как да се редят и застават. Евала на всички.100% няма да е последната Крушуна :th_up :th_up :th_up :th_up
Чувството като се прибирах беше уникално,усмивка на лице и зареден с емоции......Ето затова си струваше всичко.

Потребителски аватар
vision_records
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот vision_records » Пон 15 апр 2013 9:16

ЕВАЛА НА ОРГАНИЗАТОРИТЕ ЗА ТОВА СЪБИТИЕ! :beer :bowdown

Аз лично си прекарах добре и съм доволен.

Не ми хареса съботното чакане да се случи нещо....поне трябваше да се каже на хората да си направят някви планове и т.н , след това към 17.00 часа всичко си дойде на мястото и започна шоуто...това с представянето беше мн добре , (другия път да има по хубава техниха Пиронски :newsm66 :mhihi ) ... скари мари и т.н.

Имаше и пияни които се качваха по колите да карат из поляната което аз лично не го приемам и горките коли на тея прекъсвачи по 5 мин :), но те си знаят.

Абе гот си беше ЕВАЛА НА ПИРОСНКИ :screwy И САШО!

офф:Пиронски дай някви кординати на мадамите бе игоис :mrgreen :mrgreen

Върни се в “Организационен”