Привет,
Имам следния казус. Налага се да посетя зъболекар в работно време. Работодателя ме задължава да си пусна един ден отпуск (втори път). Има ли друг начин? Нямам ли право законно да ида на зъболекар в работно време?
Освен това, ако се налага да ида на лекар, или изследвания, за час или два, трябва ли да си ползвам отпуската или ? Такъв ли е законния ред? Болничен мисля ,че се пуска когато имаш нужда от домашно лечение. Или не само?
Поздрави!

Лекар , зъболекар през работно време?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
Re: Лекар , зъболекар през работно време?
Не всеки, не всеки зъболекар може да издава болнични. Неговият специално не може
По принцип зъболекарите рядко се хващат да издават болнични, защото изискванията и бумащината са големи. Личния лекар /ако е човек/ винаги може да пусне един - два дни болнични, особено за изследвания. За зъболекар по трудно

По принцип зъболекарите рядко се хващат да издават болнични, защото изискванията и бумащината са големи. Личния лекар /ако е човек/ винаги може да пусне един - два дни болнични, особено за изследвания. За зъболекар по трудно

- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Лекар , зъболекар през работно време?
Явно отново се натъквам на изобилието от недомислици в БГ....
Не че ми е проблем, но тия около 4000 дето излизат от моя джоб за осигуровки на година и още толкова от работодателя ми за фонд цигани и различни други фондове ... за пенсии не говорим ... просто абсолютно нищо не ми дават ...

Не че ми е проблем, но тия около 4000 дето излизат от моя джоб за осигуровки на година и още толкова от работодателя ми за фонд цигани и различни други фондове ... за пенсии не говорим ... просто абсолютно нищо не ми дават ...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”