Евала и от мен

Stefan написа:Съжалявам, че нямам снимки на това какво е приличал още преди да се разглоби за боядисване, но искам да ви кажа че видът му беше много окаян и съм сигурен, че никой не би го купил за да си го кара в този вид в който беше. Този голф беше направо ръждясъл от стояне, даже на едната снимка където е сниман двигатела се вижда че и той е раждясъл, но за сметка на това пък е много запазен и си върви съвсем нормално. По него засега нищо не е правено, само му са сменени всички консумативи, както и цялата спирачна система, а също така и нови дискове brembo. Следващата фаза е смяна на интериора с нов.
dano написа:Ебаси чак сега виждам тази тема!Това е бившата ми кола продадохя преди 2 години.Този габровец направо ие ебал маиката кат си спомня как сам сия подържал а тоя нещасник ие ебал маиката![]()
Колега радвам се чее попаднала в твоите ръц и сия саживил![]()
Между другото двигатела ие перфектен аз и правих основен ремонт ама наистина основен всичко е сменено по него и километрите са реални аз лично нулирах показанията слет като излезе от бокса.
Със здраве дасия караш
Stefan написа:dano написа:Ебаси чак сега виждам тази тема!Това е бившата ми кола продадохя преди 2 години.Този габровец направо ие ебал маиката кат си спомня как сам сия подържал а тоя нещасник ие ебал маиката![]()
Колега радвам се чее попаднала в твоите ръц и сия саживил![]()
Между другото двигатела ие перфектен аз и правих основен ремонт ама наистина основен всичко е сменено по него и километрите са реални аз лично нулирах показанията слет като излезе от бокса.
Със здраве дасия караш
Колега, колата наистина стана супер. Ако имаш път насам, звънни за по едно кафе за да я видиш
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта