Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Организация и провеждане на клубните сбирки!
Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Re: Отзиви за VWatefalls 5 Jubi Jahre

Мнениеот ZeroCool » Сря 17 апр 2013 0:50

Луд ли си пиян на мотика........прегазих колкото се може повече хора...истински Carmagedon

на места карахме със 200-210....ограбихме банка.....после взехме близалката на малко дете и не му я върнахме.

:a096 :handshake2 :talk :worry2 :snorkel02 :o015 :penata :c015

Потребителски аватар
moskovw
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 1.3 NZ
Контакти:

Мнениеот moskovw » Сря 17 апр 2013 1:01

браво на пирона и Сашо от към организация добре
пп
колегата не пие алкохол ...... а и караше пред мен ..караше много по адекватно в това състояние от половината шофьори..и мисля че нямаше това на предвид в пост си ....

бахти колко много комплекси се избиват на тази поляна не е истина ..........ако тези дето вдигат врява бяха взели медали за колите си съм обеден че щяха да пишат че това е най хубавия събор за тях .

Потребителски аватар
GALIANO
Автомобил: Cupra 300
Двигател:

Мнениеот GALIANO » Сря 17 апр 2013 1:24

За мое голямо съжаление пак не можах да просъствам.Кога ще
направите някое голямо събитие през лятото?

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Сря 17 апр 2013 1:48

Май няма такова, Вурал, понеже Калояново определено не е голямо.

Потребителски аватар
ZeroCool
Автомобил: ImamDa
Двигател: sVatreshnoGorene
Контакти:

Мнениеот ZeroCool » Сря 17 апр 2013 1:50

RoadRunner написа:Май няма такова, Вурал, понеже Калояново определено не е голямо.

Узана бе........уж...освен ако клуба не се откаже от него събор, щото миналата година ударих прекъсвача на моя таралясник.

Потребителски аватар
RoadRunner
Автомобил: VW Golf
Двигател: ASZ 2003

Мнениеот RoadRunner » Сря 17 апр 2013 1:52

Как още не са те баннали или арестували, че си се държал толкова непристойно на такова културно мероприятие...

Потребителски аватар
bomber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bomber » Сря 17 апр 2013 5:57

ZeroCool написа:
RoadRunner написа:Май няма такова, Вурал, понеже Калояново определено не е голямо.

Узана бе........уж...освен ако клуба не се откаже от него събор, щото миналата година ударих прекъсвача на моя таралясник.

Клубът няма да се откаже от узана, гледай ти ако удряш прекъсвачи да не се простиш с ключовете си :mhihi

Потребителски аватар
bg-dido
Автомобил: GOLF MK3
Двигател:

Мнениеот bg-dido » Сря 17 апр 2013 6:26

Здравейте!А Узана кога? :love.vwclub :c020

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Сря 17 апр 2013 8:20

Придържайте се към темата.

Потребителски аватар
speedvw
Автомобил: VW GOLF 3 Dark Grey
Двигател: ABD-AAV-RP 1992

Мнениеот speedvw » Сря 17 апр 2013 8:59

За втори път съм на събор,за първи път на Крушуна.Изкарах си повече от перфектно.Много приятели,уникални коли настроението на 6 поляната пълна.Браво на Сашо и Пирона организацията беше на ниво.Догодина със сигурност съм там от петък.Не ми пречеше нито музиката на някой нито вувузелите.Спах си като пич не съм чул почетната обиколка.

Потребителски аватар
avtohit77
Автомобил: VW T4 MULTIWAN + VW T3+T3 DOK
Двигател: AAB 2.4D 1992 + T3 1982 1.9TMTDI

Мнениеот avtohit77 » Сря 17 апр 2013 18:07

Голяма драма направихте бе.Присъствал съм на трите Крушуни на които съм имал възможност да отида, Рожен,Узана и т.н.За мен бяха уникални събори но винаги има някой да е недоволен :screwy и да драска из форума.А замислял ли се е някой как се организира събор и как се провежда???????? :screwy :screwy :screwy 2012-та с Ванката организирахме "Втората балканска бус среща "не ни беше лесно но и не ревахме.Защото си изкарахме готино със стари и нови приятели. :th_up Изцепки винаги ще има защото има хора които след 3тата ракия или бира влизат в "Матрицата" 16серия и не се сссссъобразяват със себеподобните си :screwy
Нека от недоволните да се опитат да направят такова мероприятие да видим какви отзиви ще си пишат те за тях :th_up
Пироне обещах ти,че ще дойда но неможах :banghead Но живот и здраве догодина ще съм на линия.И се надявам да е още по хубаво :th_up

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Мнениеот wishsalor » Сря 17 апр 2013 20:46

За този събор си знаех че ще има изгъзици.....пък и щото нямаше много как...не дойдох....а трябваше!!!
Приятели, които бяха там ми казваха за въпросните изпълнения-комуто е бално кофти, комуто е драго-супер!
Много ме фана яд, че не можех да дойда.....съдейки по снимката на @Madcap@, жалко че изтървах купона......(а така ми се искаше да се повеселя с хора на които не им се спи). Абе, събор...простотия, кеф и олелия. Пиенье, йеденье и народно веселие-идилия.
Въпреки, че не съм присъствал, изказвам личния си респект към организаторите и дейците на веселбата! Гоуеми сте!

ПС
Ако толко ви се идва към планината, няма страшно, то не е само Рожен, ливади ВРИ! Ако не се намерят, ще предоставя-имам достатъчно, предостатъчно.

Потребителски аватар
hipnotic
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hipnotic » Чет 18 апр 2013 10:46

От името на моята компания искам да кажа, че събора си беше супер, както се казва кой както си го направи друг не може да му го направи.Ние останахме предоволни :th_up ., хапнахме, пийнахме, запознах се с нови и готини хора и общо взето и затова отидохме. За оплакващите се: няма как всичко да е както те очакват при положение, че на поляната има сигурно 200++++ коли и много повече хора с различен манталитет и поглед за живота, а и не на всеки му понася алкохола. Важното и това за което са отишли всички е да се забавляват. По никакъв начин не искам думите ми да звучат заядливо и искам да изкажа големи благодарности на организаторите на този събор :bowdown евалата за старанието и се надявам и за напред да има такива сбирки.Дори ме е яд, че роженската миналата година беше VIP и не можах да присъствам.

Потребителски аватар
gogi_492
Автомобил: golf mk2
Двигател: 1.6 td

Мнениеот gogi_492 » Чет 18 апр 2013 11:23

За пръв път присъствам на такова събиране :th_up искам да се извиня че още докато пристигна се цопнах на средата на единия коридор но много жестоко си пръснах гумата и трябваше да та я сваля някъде наравно.. много благодаря за Георги от Добрич евала гоше ако не беше ти незнам какво щях да правя :th_up ... като цяло много сам доволен разбих се .... :love.vwclub :love.vwclub :love.vwclub :love.vwclub

Потребителски аватар
ShoGo_GTI
Автомобил: 18Т 2002 VW GOLF GTI EXCLUSIVE
Двигател: AUQ 180
Контакти:

Мнениеот ShoGo_GTI » Чет 18 апр 2013 14:29

gogi_492 написа:За пръв път присъствам на такова събиране :th_up искам да се извиня че още докато пристигна се цопнах на средата на единия коридор но много жестоко си пръснах гумата и трябваше да та я сваля някъде наравно.. много благодаря за Георги от Добрич евала гоше ако не беше ти незнам какво щях да правя :th_up ... като цяло много сам доволен разбих се .... :love.vwclub :love.vwclub :love.vwclub :love.vwclub

Няма проблем, за това сме тук да си помагаме един на друг кой с каквото може :beer :love.vwclub

На мен лично това ми е втората Крушуна и както миналия път така и сега и прекарах повече от страхотно. Видях се със приятели запознах се със нови и бях в компанията на най-добрите такива.
От както чета и пиша във форума съм забелязал, че след всяко едно такова събитие в темите за отзиви има доста негативни мнения относно организацията и "изпъненията" които ги съпътстват и ще продължава да ги има, няма да казвам на тези хора да не идват защото несъм аз човека, който трябва да им дава наклон на х.уя. Просто се замислете дали вие щяхте да организирате и направите всичко по добре без абсолютно никакви пропуски.
Компанията бяхме точно до този "рацер" със зелено черния голф дето е правил изпълнения и да си призная даже несъм го и усетил кога е ставало това, несъм и усетил кога е била тази "почетна обиколка" за която говорите, дори и да съм я усетил изобщо нямаше да ми направи впечатление защото знам, че когато отида на такова мероприятие знам, че там ще има точно такива неща.
Да си призная и друго аз бях един от хората (3те коли), които в събота вечерта преди да завали дъжда си форсирахме колите на място на прекъсвач 5 минути без да спрем и искам от името на 3мата да се извиня ако сме обезпокоили някой или сме му създали неудобство по някакъв начин.

Искам да благодаря на Сашо и Пиронски както и на другите лица, които са замесени и са допринесли това събитие да стане факт. ГОЛЕМИ СТЕ!!! :bowdown :bowdown :bowdown :love.vwclub :love.vwclub :love.vwclub

ПП: Пиронски надявам се добричката ракия да ти е харесала, защото другия път ще има повече и няма да избягаш толкова лесно :mhihi :mhihi :mhihi :drunk :drunk :drunk

Върни се в “Организационен”