al3xbg написа:Колеги, какво ще ми препоръчате м/у Vredestein Sportrac 5 и Fulda Ecocontrol HP ?
Ако ги няма налични, ще се назоря за BluResponse, но мисля че на моя АКЛ ще му е твърде густо с тях :)
Vredestein Sportrac 5
al3xbg написа:Колеги, какво ще ми препоръчате м/у Vredestein Sportrac 5 и Fulda Ecocontrol HP ?
Ако ги няма налични, ще се назоря за BluResponse, но мисля че на моя АКЛ ще му е твърде густо с тях :)
niks76 написа:в момента съм с потенца на бриджстоун-много доволен а и при класацията изброена в анкетата за първи три марки съм за
бриджстоун
дънлоп
и гуд иър
това са марковите гуми според мен
al3xbg написа:Аз пък се спрях на Fulda EcoControl HP понеже ги взех на много прилична цена и трябва да си призная, че оправдаха първоначалния ми скептицизъм :) Тихи, меко возят и сцеплението на сухо е много добро , на водя още не съм имал възможност да ги тествам :)
vladtod® написа:al3xbg написа:Аз пък се спрях на Fulda EcoControl HP понеже ги взех на много прилична цена и трябва да си призная, че оправдаха първоначалния ми скептицизъм :) Тихи, меко возят и сцеплението на сухо е много добро , на водя още не съм имал възможност да ги тествам :)
Оф и аз взех такива ама страните им са доста тънки и дано не сбърках, че не взех Ласа Рево която е малко по-скъпа ,но пък изпитана.
simonb написа:Вчера сложих чисто нови Дънлоп с ДОТ 0613 (тоест производство февруари 2013-та) в Полша. Гумата имаше най-добри показатели, разход/спирачен път Б/А
Исках да взема А/А, ама продавача каза ,че такава гума няма.
Гумата е Дънлоп Спорт БлуРеспонс.![]()
Няма видима разлика с зимната, ама поне е нова.,ще следя разхода..
http://promogumi.bg/Tyre/3188649819225/Dunlop%20SPT%20BluResponse%20195/65%20R15%2091H%20/
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта