от вчера и аз като вас съм собственик на VW, и по-конкретно VW Jetta MK4, 2005г., 2.0 115 кс, автоматик - мома Американка.
Колата е на близо 100 000 км., регистрирана, и без забележки (като изключим изгоряла къса светлина на десния фар, счупена престилка на бронята и ... счупена жабка). Има чисто нови зимни гуми Мишелин Алпин на оригиналните и 15" железни джанти. Впрочем това е и нещото което ме доведе по случайност във Вашият форум :). Започнах да търся алуминиеви джанти които да обуя в летни гуми за да може железните да останат комплект за зимата.
Иначе първите ми впечатления от колата са много добри. Вози изключително комфортно (сравнено с други коли от нейния клас), чиста си спретната е.
В интерес на истината колата я пробвах вчера а я бях спазарил преди повече от година без и да съм стъпвал в нея :РР Просто имам 100% доверие на човека от който я взимам.
А да кажа само и за първото ми недоразумение - минавам днес с другата ми кола (марка и модел няма а споменавам)покрай един магазин за авточасти, за крушка за фара. Първо докато уточним какъв е модела Бора - Джетта ... и ми дадоха една крушка Н4 на Хела. Прибирам се аз и кво - Philips HB5 9007- Ужас :)....
Отплеснах се яко с първият ми пост.
Отивам да гледам за джанти - поздрави!

Забравих да напиша, че търся 15" алуминиеви джанти !