Колеги, от няколко дни паркирането на стадиона в центъра на София е забранено, тоест става само с някакъв пропуск-или поне така пише на бариерките с които е ограден входа на паркинга .
Това само заради изборите ли е или вече няма да може да се паркира там?
Това е едно от малкото свободни места в центъра където неможе да те дигнат...или поне аз знам за точно две като второто е близо до кръговото Васил Левски-около клуб Planet.
Та имате ли информация кога ще може да се паркира на стадиона ?

Паркиране на стадион Васил Левски?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Паркиране на стадион Българска армия?
Вероятно имаш предвид стадион Васил Левски, където по принцип има паркинг. Сега не се спира там заради очаквания концерт на големия Бон Джови, в момента се строи сцената и т.н., затова е забранено спирането
Да този стадион имах предвид. Благодаря ти че ме осветли че щях да се мая още сума ти време
Значи ще се търси някъде другаде място да се завра...

Значи ще се търси някъде другаде място да се завра...
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
... в момента се строи сцената и т.н., затова е забранено спирането
А някой има ли информация в деня на концерта (вторник) дали ще може да се спира?
Ще возя жената и още 2 човека до там и после ще си ги прибрам, та да знам какво да търся.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Паркиране на стадион Васил Левски?
От 00.00 часа днес до приключване на демонтажа и изнасянето на оборудването на 18 май 2013 г. на северния паркинг, откъм езерото „Ариана".
От 00.00 часа на 4 май 2013 г. до 24.00 часа на 15 май 2013 г. на южния паркинг, откъм метростанция стадион „Васил Левски".
От 00.00 часа на 13 май 2013 г. до 24.00 часа на 14 май 2013 г. на моста пред Национален стадион „Васил Левски".
От 00.00 часа на 2 май 2013 г. до 18 май 2013 г. на пешеходния мост между ул. „Ген. Гурко и Орлов мост. Организаторът да демонтира антипаркинг стълбчетата и да ги възстанови за своя сметка след приключване на концерта.
От 17.00 до 24.00 часа на 14 май 2013 г. само при необходимост и по преценка на отдел „Пътна полиция" при СДВР, да се забрани влизането на пътни превозни средства, с изключение на колите на масов градски транспорт по бул. „Евлоги и Христо Георгиеви" между Орлов мост и бул. „Драган Цанков".
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Един колега ще ходи на концерта, аз трябваше да ги закарам с жена му, но съм на работа, та го измислихме, колата на паркинга на метрото и от там железницата до стадиона, не знам от пловдивската страна има ли такива буферни паркинги на метрото.
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Е от Пловдивската страна е паркинга на Цариградско. Това е супер удобен вариант според мен вместо колегата да се бута в центъра с колата.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
К.Одаджийски написа:Един колега ще ходи на концерта, аз трябваше да ги закарам с жена му, но съм на работа, та го измислихме, колата на паркинга на метрото и от там железницата до стадиона, не знам от пловдивската страна има ли такива буферни паркинги на метрото.

Само не знам като свърши концерта дали ще върви още метрото. Щото за такси забрави, сега един колега разправяше как се е прибирал снощи след депеш

- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Именно!
Щото като знам, че това бил първия им концерт от турнето - нищо чудно да откарат до след 11 по нощите и...
Щото като знам, че това бил първия им концерт от турнето - нищо чудно да откарат до след 11 по нощите и...

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
По- хубаво паркирай някъде в локалното на Цариградски около Полиграфическия и оттам с двойката. Снощи на Депеш спрях току до стадиона заради дъжда и като си тръгнахме след концерта не можах да мръдна колата почти час, че и се прибирах от Надежда за Младост през Люлин 
Бул. "Рожен"- пешеходна зона

Бул. "Рожен"- пешеходна зона

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Ами аз дадох снощи друг акъл на колегата заради работното време на метрото, до 24 часа бачка май, та му казах да паркира в надежда покрай някой блок или в обеля и от там да си лови железницата!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Вчера минах от там и ти явно говориш за паркинга, който е пред главния вход на стадиона?
Паркинга откъм сектор б не е забранен и не е синя зона.
Паркинга откъм сектор б не е забранен и не е синя зона.
К.Одаджийски написа:Ами аз дадох снощи друг акъл на колегата заради работното време на метрото, до 24 часа бачка май, та му казах да паркира в надежда покрай някой блок или в обеля и от там да си лови железницата!
според разписанието последната мотриса от спирка стадион В.Левси в посока Цариградско (паркинга) тръгва в 23:37 /освен ако не са се сетили да променят нещата заради концерта/
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Паркинга на стадиона ще бъде затворен. Колегата ако идва от Пловдив не виждам причина да ходи към Надежда, след като си има буферен паркинг под Цариградско шосе между Интер Експо Център и магазин Метро. От Метрополитен не са писали, че ще има удължаване на работното време.
- neon
- Автомобил: S3
- Двигател: BAM
Аз не бих си помислил да се набия около стадиона в никакъв случай довечера. Живея доста близо до стадиона и мисля да не се прибирам довечера вкъщи поне до 12 часа понеже ще бъде УЖАСНО!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”