Поло 6n2 свети чека и гори бушон????

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
kristo
Автомобил:
Двигател:

Поло 6n2 свети чека и гори бушон????

Мнениеот kristo » Пон 20 май 2013 20:32

Колеги, приятелката съвсем наскоро си купи Поло 6N2 1.4 16V 75к.с. 2001г. нов внос. Понеже не и светеха халогените реших да проверя бушоните, но уви не беше проблема в тях. Обаче се натъкнах на бушон №30, който беше изгорял. Смених го, давам на контакт и пак гори и така 3-4 пъти. На картончето под този номер е нарисувана иконката за CHECK-A, но има още три бушона с тази иконка но те си бяха О.К. Всичко това започва да ме навежда на мисълта, защо не свети лампата за чека. Свалям таблото и какво се оказва?, идиотите са махнали крушката на таблото. Питането ми е дали някой знае за какво точно е този бушон, за да знам от къде да започна да търся. Като се има предвид, че колата не мени обороти, харчи в норма, не придърпва и т.н.
Като цяло не работят само едни халогенни, но се съмнявам двата проблема да са вързани. Благодаря предварително.

an40
Автомобил: VW Polo
Двигател: 1.4 16V 2001

Re: Поло 6n2 свети чека и гори бушон????

Мнениеот an40 » Вто 11 юни 2013 21:04

Пробва ли да смениш копчето за фаровете, може да дава на късо, аз имах подобен проблем, но след като го смених всичко е наред. Ако си от София отиваш при "италианеца" с колата - 20 лв е при него. Питаш дали може да го пробваш, ако пак има проблем му го върни.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”