Здравейте колеги,
Имам идея да сменя фабричната генерация на Голф 4 1.8т AGU. Четох че други колеги правят изпускателната генерация на 63мм (поправете ме ако греша) но не знам дали я купуват готова или я правят по поръчка.
Бихте ли ме насочили къде могат да го направят хора които разбират (за София) и евентуално ако някой е запознат с цените.
Благодаря предварително,
Поздрави
Спортна генерация 1.8т (Голф 4 AGU)
- audi__a8
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Спортна генерация 1.8т (Голф 4 AGU)
правят навсякаде кадето се занимават и заварят гарнета долу горе излиза около 200-250,но най добре е да видиш колко колина ще ти трябват и колко метра тръба купувашги от някой склад на добра цена за някаде 50-60лв. и за монтаж още 80-90 и тва е най добрия и евтин вариянт
- irr-lazio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мерси колега. Предпочитам да си я направя в някоя фирма за аспуси, че поне някаква гаранция да има.
А за размера ок ли е така (ф/63мм вътрешно) ?
А за размера ок ли е така (ф/63мм вътрешно) ?
- baivan
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1.8T
Ок е размера, дори е максимума за сток 1.8Т. Генерацията може да ти я направят качествено тук --> http://kraft-bg.com/
но няма да е 200-250лв както казва колегата по горе.
но няма да е 200-250лв както казва колегата по горе.
- irr-lazio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И още едно въпросче... Какво става с ламбдата? AGU двигатела знам че е с една преди катализатора. Ако се увеличи Ф-то на изпускателната система, няма ли ламбдата да започне да измерва грешно?
- kalopo0o
- Автомобил: Golf TDI ++
- Двигател:
irr-lazio написа:И още едно въпросче... Какво става с ламбдата? AGU двигатела знам че е с една преди катализатора. Ако се увеличи Ф-то на изпускателната система, няма ли ламбдата да започне да измерва грешно?
НЕ

- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Отиди при Найден в Емкомплекта на Павлово...
Никът във форума му е kimif2008... Виж колко доволни клиенти има...
Ако искаш тела му-пиши ми лично.

Никът във форума му е kimif2008... Виж колко доволни клиенти има...

Ако искаш тела му-пиши ми лично.
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
audi__a8 написа:правят навсякаде кадето се занимават и заварят гарнета долу горе излиза около 200-250,но най добре е да видиш колко колина ще ти трябват и колко метра тръба купувашги от някой склад на добра цена за някаде 50-60лв. и за монтаж още 80-90 и тва е най добрия и евтин вариянт
това е малко грешно той да смята колко ще му трябва...щото на него може и да не са му нужни...ама майстораа
Най-добре събери отзиви кой,как и какво прави и сам прецени къде да отидеш.Бях гледал генерации направени от човек дето има регистрация във форума и изработката беше много на ниво
- irr-lazio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодаря за съдействието на всички колеги. Определено ми помогнахте.
Четох отзиви на няколко майстора от форума и се спрях на един. Ще напиша отзиви и детайли след като свършим работа.
ПС... Проблем ли е че вече колата е с чип и ще се наложи ли някаква промяна в софтуер-а? Чипът е от Brezel, от който съм страшно доволен.
Благодаря
Четох отзиви на няколко майстора от форума и се спрях на един. Ще напиша отзиви и детайли след като свършим работа.
ПС... Проблем ли е че вече колата е с чип и ще се наложи ли някаква промяна в софтуер-а? Чипът е от Brezel, от който съм страшно доволен.
Благодаря
- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
аз не мисля че ще има проблем,но нека по разбиращите да кажат
- baivan
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1.8T
Няма да имаш проблеми.
- Linkos
- Автомобил: VW Golf 1.8 T
- Двигател: AGU
Няма да имаш проблем ....проблем се явява при тези които са с 2 лабмди сонди и без жило за газта .... слагай смело 

- irr-lazio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Здравейте колеги.
Извинявам се за забавянето. Както колегат Dead man ме посъветва отидох при въпростният Найден. Искам да споделя че е страхотен професионалист. Работата е доста и е пипква, но той се справи невероятно. Доволен съм и бих посъветвал всички да отидат при него.
Иска ми се всички майстори да бяха като него.
Поздрави.
Извинявам се за забавянето. Както колегат Dead man ме посъветва отидох при въпростният Найден. Искам да споделя че е страхотен професионалист. Работата е доста и е пипква, но той се справи невероятно. Доволен съм и бих посъветвал всички да отидат при него.
Иска ми се всички майстори да бяха като него.
Поздрави.
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Тия цени дето пишете са пълни глупости. Кадърно направена генерация на 63мм включвайки труда на майстора, материалите и едно средно и едно крайно марково гърне са не по-малко от 1000 лв.
В 250 лв можеш да се включиш само за изработка на що годе приличен даунпайп на 63мм, вие имате ли идея колко струва само една мека връзка с 63мм диаметър?
В 250 лв можеш да се включиш само за изработка на що годе приличен даунпайп на 63мм, вие имате ли идея колко струва само една мека връзка с 63мм диаметър?
- irr-lazio
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На мен ми излезна около 500лв. Това включва: 63мм тръба, 2 резонансни гърнета, и обикновенно крайно гърне без накрайник.