Продадоха ми я без книгата с инструкции (жените обичаме да ги четем) и не мога да се светна как една крушка на фар да сменя

Дразня се, че има някакви пластмаси от интериора, които си возя в багажника. Съвестно ми е да тормозя Мишо и Никси да ми помогнат да я приведа във вид, на какъвто ще й се кефя на макс (спретната и без "ще минеш и без тая пластмаска тук", "какво като ти се е поотчупила антената", "пука ли ти, че стелката ти е тръгнала да се протърква") . Ама и като не мога сама да си отремонтирам всичко

EDIT : Ей на и жилото на седалката ми (водещият кабел за приплъзването напред и назад) ми е изскочил от пластмасовата ръчка и знам, че трябва да сваля седалката за да го оправя. Ама като не съм сигурна, че ще мога да я поставя обратно, хич и не ща да се занимавам, а ме дразни безумно много

Иначе е идеалната кола като за мен - вре се почти навсякъде, вози приятно и изненадващо, когато се наложи - може да побира мноооооого багаж :)
Та така, ако искате споделете и своите неволи или преживявания с бръмбъра ;)А ако някой иска да помага за въвеждането й в спретнат интериорен вид - да пише