Няколко дни по-късно не зная как да го нарека - късмет или просто... така е трябвало да стане - вече съм собственик на почти същата антика, но с малко по-прилични ламарини. Малко съм развълнуван в момента, точно си я докарах от Дупница. Човекът го познавам, има роднина, който живее до нас и бях виждал тази кола доста пъти на живо. В крайна сметка още по телефона се разбрахме кой кой е, понеже и той се сети за мен (нали и аз бях от неговия отбор, само че моята бе зелена). Още по телефона се разбрахме за цената. Отидохме с братовчед ми, оправихме документите, стиснахме ръцете и потеглихме за Стара Загора. Да, колата не съм я карал по сервизи. Просто си знаех, че ще я купя. Надявам се не съм сбъркал. Просто исках кола с читаво купе и я получих

Сега да споделя първите си впечатления. Колата е с двигател 1.6 PN на бензин, няма газ. Кутията е 4S. Въпреки, че съединителят е заминал (човекът благоволи да ми каже предварително, вече е поръчан нов комплект, който ще се монтира утре) доста ми хареса поведението на колата, нищо, че е само някакви мършави 70 коня. Нещото, което най-много ме учуди е... разходът. На тръгване от Дупница заредих догоре от Лукойл бензин А95. Като пристигнах, допълних догоре. Бях изминал 280км 100 от които по магистралата със скорост 110-130км/ч и колата събра точно... 14 литра

Та така. Има си дребните забележки, които по-натам ще коригирам, но няма значение. Вече бях решил, че ще я взема и смятам не сбърках. Ще сложа снимки съвсем скоро, колата е наистина красива, въпреки, че не съм фен на широките брони