Здравейте колеги,
преди да лепнете в заглавието НЕКОРЕКТЕН, моля първо и аз да дам мнение.
На този колега му продадох в началото на месеца моите стари разпръсквачи, които свалих октомври/ноември 2012.
След като му ги продадох ми звъни - били различни като произход, не като модел, а като произход : 2 бр. били немски, 2бр. били френски. Аз честно след като ги свалих (уточнявам - не аз, а сервиз който извършва тариране, защото 205 бяха заменнеи с 216) не съм ги гледал и приемам че може да е така. Дори не бяха измити от нафтата по тях и прибрани в кутиййките на по-големите, които съм монтирал на колата)...Та колегата звъни и иска да ги връща - казвам му това че са различни не ти пречи, защото са Бош без значение че са немски и френски (за което не съм убеден че е така) и са свалени 100% работещи от моята кола. Пък и в сервиза щяха най-малкото да ми кажат, ако има такова нещо когато ги замених.
След още една седмица ми звъни - не били 205ци, а 184ки.
И пак иска да ги връща. Изпраща ми някакви линкове в нета и т.н.
Ето снимка на талона на моята за да не се обясняваме като девойки

Всеки от вас знае какви са разпръсквачите на АСВто.
Още нещо - не съм му ги пращал по Еконт.
Видях се с негов приятел и лично му ги предадох, като преди това съм ги отворил и показал.
Искам да добавя, че не съм търговец, а си продавам свалените от колата части и колегите от другия форум ще потвърдят.
Познавам много хора и от този и от Сеатския и много хора знаят колата и ще застанат зад думите ми.
Някои от тях вече го направиха и им благодаря за което.
И аз мога да си купя 216ки, да ги сложа на мястото на 205 и след един месец да кажа - пич продал си ми 205си, каквито си имам.
Подарих му ги за 70лв, а сега иска да ми връща някакви 184ки и пак да му дам парите.
Всичко това не се случва вчера или онзи ден и колегата който се чувства ощетен има право да пише каквото си иска и да опровергае нещо от това, което съм написал, ако не е така.
Поздрави на всички и да не си разваляме колегиалните отношения.