след дълъг размисъл и аз реших да публикувам нещо за моето червено 'зверче'..та всичко започна през края на 2008 когато баща ми докара поредния автомобил от Германия червен пасат б3 отначало честно казано въобще не го исках, но после с течение на времето му свикнах и се привързах към него.Тъй като бях малък около 14-15 годишен само се размотавах около колата...После нещо колата започна да ми изглежда някак си проста исках да е нещо по-впечатляващо.Тенекията и боята си бяха много запазенки само и ударихме 1 паста и колата лъсна оттам лека полека потръгнаха нещата, но за толкова голям интервал от време не мисля,че сам направил нещо впечатляващо.По двигател не барам,защото не разбирам кой знае колко..при мен колата се кара малко и се чисти много..ето и малко снимки от началото..
До вземане на книжка в ръка колата стоя в гараж имаше време когато 6 месеца не е палена и дойде ден в който се качих в нея и стана от части моя вече така да се каже..първото нещо което и взех беше табло с оборотомер, но то се оказа от ААЗ и не отчитаще правилно после имаще търсене на фабричен и т.н...След това с един колега мой приятел от форума който много ми помогна ми предложи да затъмним фаровете после последваха емблемите, смяна на осветлението вътре, общо взето малкобюджетна работа..Един ден Като разглеждах пак по форуми си харесах едно американско пасатче с сайдмаркери на предните мигачи реших и аз да си направя след кратко проучване в

В началото на тази година реших,че искам моя пасат да изглежда ГТ...след няколко месеца така и стана..Това беше накратко историята на колата..Ако някой се заинтересова или иска да даде предложения за развития занапред много бих се радвал..Сега ще кача и снимки от последния и вид от фотосесията която и направих преди няколко дена..Дано ви хареса