Голф 3 1.4 МИ

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
k1r37o
Автомобил:
Двигател:

Голф 3 1.4 МИ

Мнениеот k1r37o » Чет 20 дек 2012 22:56

Здравейте колеги :) Искам и аз да Ви се похвала, взех си голф 3 94-та 1.4 мотор моно инж. :mrgreen:
Това ми е първия VW и за сега съм много доволен, няма грам ръжда. Взех го преди около 1-2 месеца, нищо, че чак сега пиша :roll: Сменил съм му масло,филтри, ремаци и сички останали простотии + едно радио :Mr Green Fun
Но, с настъпването на сериозната зима открих един проблем, като си карах забелязах, че не дига над 70 градуса в студа (преди 2 месеца го нямаше този проблем) при пуснато парно, но явно термостата се е*ава нещо :?

Взех го с газова уредба - Волтран, изпарителя е същия. Не знам дали е редно, но ми харчи м/у 11 и 12 газ/100 според мен си е бая при положение, че е 1.4, а и преди съм имал кола с 1.4 мотор и с газ и не гореше повече от 10.

Та ето малко снимки :D

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rs_guy
Автомобил: Golf 4 GTI
Двигател: AGU 2000

Re: Голф 3 1.4 МИ

Мнениеот rs_guy » Пет 21 дек 2012 0:34

Мараба градски :D

Потребителски аватар
mladen201
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladen201 » Пет 21 дек 2012 1:16

Честито за колата. За градусите - може таблото да ти прави мизерии или температурния датчик.

Потребителски аватар
kiko3-ka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kiko3-ka » Пон 03 юни 2013 15:55

супер е голфа :) :drunk

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 03 юни 2013 15:59

Честито колега, ставаме все повече асматици във форума :mhihi Със здраве да си го шофираш, и много да те слуша, и дано ръжда да не виждаш по-него!
Ще има ли тунинг ? :gruebel

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Пон 03 юни 2013 20:49

Честито колега с здраве да си я караш и да се слушате много километри :drunk

my heart iS iCe написа:Честито колега, ставаме все повече асматици във форума :mhihi Със здраве да си го шофираш, и много да те слуша, и дано ръжда да не виждаш по-него!
Ще има ли тунинг ? :gruebel

В 2-ра тема за Голф 1.4 питаш дали ще правят тунинг колегите и много не мога да разбера какво точно питаш :gruebel За визуален ли, за силов ли..? Аз не виждам вариянт за силов тунинг освен смяна на мотор а не мисля че си струва парите...имах няколко оферти за 3-ка 1.4, но аз за себе си прецених че не съм за 60 коня. Според мене всеки си прави сметката и не купува с идеята да прави тунинг (поне на този мотор де)

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 03 юни 2013 20:52

Mario951 написа:В 2-ра тема за Голф 1.4 питаш дали ще правят тунинг колегите и много не мога да разбера какво точно питаш :gruebel

Питам колегата, не теб :icon_lol И щом толкова лЮбезно ма Питаш, ще ти отговоря, питам дали ще прави тунинг, подобряване на автомобила. Защото и аз карам 1.4 и все още не съм пуснал тема, че имам. Защото нямам средства да го глезя. Питам колегата, дали има мерак да го прави защото ми е интересно. Или само ни се хвали :) Нали не наруших закона, че питам :gruebel

Потребителски аватар
Mario951
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mario951 » Пон 03 юни 2013 21:01

my heart iS iCe написа:
Mario951 написа:В 2-ра тема за Голф 1.4 питаш дали ще правят тунинг колегите и много не мога да разбера какво точно питаш :gruebel

Питам колегата, не теб :icon_lol И щом толкова лЮбезно ма Питаш, ще ти отговоря, питам дали ще прави тунинг, подобряване на автомобила. Защото и аз карам 1.4 и все още не съм пуснал тема, че имам. Защото нямам средства да го глезя. Питам колегата, дали има мерак да го прави защото ми е интересно. Или само ни се хвали :) Нали не наруших закона, че питам :gruebel

Не глупости :biggrin Не съм искал да те засягам или нещо питам, защото ми изглежда все 1 ги подтикваш към силов тунинг а за този мотор за мене е бая пари за почти нищо :Mr Green Fun То ако става дума и аз съм с 1.4 ама тънката разлика е че аз съм с италианка боксер и моя изкарва 90 коня от завода :Mr Green Fun

Върни се в “Моят Volkswagen”