!Току виж пък съм и забогатял!Да питам,като дойдат тези от куриерската фирма и като им кажете,че отказвате поръчката те как реагират?onlinesalarysolution.com или нова измама на българска почва
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Re: onlinesalarysolution.com или нова измама на българска по
И аз поръчах един,да има
!Току виж пък съм и забогатял!Да питам,като дойдат тези от куриерската фирма и като им кажете,че отказвате поръчката те как реагират?
!Току виж пък съм и забогатял!Да питам,като дойдат тези от куриерската фирма и като им кажете,че отказвате поръчката те как реагират?- diana01
- Автомобил:
- Двигател:
Plambis6583 аз също писах вчера до тях и писмото ми е горе долу същото , нека видят че сме доста хора и да предприемат мерки. Продължавайте да пишете на Господари на ефира 

- diana01
- Автомобил:
- Двигател:
Днес получих това писмо, след като бях се оплакала в Защита на потребителите и ми връщаха писмото няколко пъти поради липса на данни на "фирмата" измамници, обяснявах им 100 пъти какво е станало и явно са взели някакви мерки ...
- R.o.s.e.n
- Автомобил:
- Двигател:
Дано направят нещо КЗП, че иначе темата ще нараства с още излъгани.
- diana01
- Автомобил:
- Двигател:
Мястото на което попаднах на тези ИЗМАМНИЦИ беше в фейсбук, бяха се изтеглили и сега отново са с рекламата си.
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Боже още ли има наивници дето се връзват на тия неща.
И тук всеки втори ми разправя за такива и подобни неща. Другото беше това с козметиката.
Пирамида от където и да го погледнеш. Само че от нов тип/вид. Па не съм видел некои да кара ферари още от тоя измислен "бизнес", освен може би собствениците в щатите. 
И тук всеки втори ми разправя за такива и подобни неща. Другото беше това с козметиката.
Пирамида от където и да го погледнеш. Само че от нов тип/вид. Па не съм видел некои да кара ферари още от тоя измислен "бизнес", освен може би собствениците в щатите. 
Отваряйки сайта, от любопитство, пускам картинката на първия коментиращ, посочен като Ясен Симеонов, в гугъл имидж сърч

И ми излиза трагедията на едно семейство, описана от Дейли Мейл
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1191612/Pictured-The-tragic-father-lost-wife-son-doomed-Air-France-jet-family-afraid-flying-together.html

Не знам колко долен и жаклък трябва да си, за да правиш подобни измами, използвайки снимките на хора, претърпели трагедия.

И ми излиза трагедията на едно семейство, описана от Дейли Мейл
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1191612/Pictured-The-tragic-father-lost-wife-son-doomed-Air-France-jet-family-afraid-flying-together.html

Не знам колко долен и жаклък трябва да си, за да правиш подобни измами, използвайки снимките на хора, претърпели трагедия.
-
black`
- Автомобил:
- Двигател:
Всичко им се връща рано или късно на такива. Само от гробищата никой не се е върнал още колкото и измами да е направил...

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Поне снимките да сменяха:
Moля, помогнете и аз да върна диска, какво да предприема...днес го получих, за съжаление прочетох отзивите в този форум след като взех диска от куриера...
-
Марина Маринова
- Автомобил:
- Двигател:
Айде да се разпиша и аз...поредната глупава заблудена овца дето си купи тоя диск...... ще взема да си го сложа в рамка ! 
- rainheart
- Автомобил: MK3
- Двигател: 1.6 ABU
Жена ми днес получи писмо от КРС през Български Пощи. Според тях всичко си е ОК и куриерите са дали достатъчно информация нищо, че е посочен мейл, сайт и англо-американска сбирщина за податели... нищо ново под слънцето 

- diana01
- Автомобил:
- Двигател:
На новите измамени да подадат сигнал в Господари на ефира, Защита на потребителите и Полицията ! Не може куриерската фирма да крие тези измамници и да не дава адреса им ! Бъдете активни, за да има ефект. И според мен тези дискове вършат работа в Америка, но не и тук защото при регистрации не одобряват нас ... защото сме от България. А дори и да стане ще се печели по някакви 50-100 лева с 300 зора. Според мен "измамниците" копирали незаконно диска и решили да правят бизнес, като го разпространят незаконно и същност Американската фирма и версия хич не знае какво става тук. Просто някой от България се крие на техен гръб. Бъдете активни в всякакви институции, за да видят че сме много и да вземат мерки по бързо.
А относно историята, която качи колегата ak_47 наистина е трагична и не знам колко са велики и смели, че могат да се възползват от това. И се надявам да има кой да ги осъди и да си получат, каквото им се полага.
Жалко за семейството, дано на никой не се случва това! Защото семейството е най- ценното и най- чистото нещо на света, което човек може да има и да го прави щастлив и богат.
А относно историята, която качи колегата ak_47 наистина е трагична и не знам колко са велики и смели, че могат да се възползват от това. И се надявам да има кой да ги осъди и да си получат, каквото им се полага.
Жалко за семейството, дано на никой не се случва това! Защото семейството е най- ценното и най- чистото нещо на света, което човек може да има и да го прави щастлив и богат.
Здравейте, може би наистина трябва да се пише и до съюза на потребителите,защото тези мошеници са сложили в сайта си към права че може да се върне диска в срок от 7 дни,съгласно закона за защита на потребителите..http://www.onlinesalarysolution.com/bg3b/terms.php. но аз съм от провинцията и не знам към кого да се обърна...
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Може ли да ми обясните, какво ви накара да вземете диска?
Върни се в “ОФФ-Топик - други”