Извинявам се ако съм объркал мястото на темата;
Питането: Колко пари горе-долу излиза едно качествено пребоядисване на колата, китосване и другите му тънкости?
Цялостно пребоядисване ??
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:36, променено общо 1 път.
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми цените са много относителни
Ако имаш изгнило или пък си се търкалял по таван ( пази боже ) или пък е само наранена боята - цените са различни .
Както са ти казали може и за 300лв. някой да ти я направи , но после може и да не си я харесаш
.
Трябва да знаеш , че цената винаги е в зависимост от качеството и съответно претенциите ти .
Според мен обаче за около 600-700 лв. ще намериш да ти я направят хубаво и то с не лоши материали .

Ако имаш изгнило или пък си се търкалял по таван ( пази боже ) или пък е само наранена боята - цените са различни .
Както са ти казали може и за 300лв. някой да ти я направи , но после може и да не си я харесаш

Трябва да знаеш , че цената винаги е в зависимост от качеството и съответно претенциите ти .
Според мен обаче за около 600-700 лв. ще намериш да ти я направят хубаво и то с не лоши материали .
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Пет 21 яну 2011 21:36, променено общо 1 път.
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ей ще ме накарате да се чувствам неудобно , не се смятам за най-добрия майстор просто гледам да се старая .
Ми за цялостно със всичко включено в цената около 500 лв.
Но ти нали наскоро я прави

Ми за цялостно със всичко включено в цената около 500 лв.
Но ти нали наскоро я прави
та няма ли само с полиране да се постигне задоволителен ефект ????при теб колега колко е цялостното пребоядисване?без ръжда никъде...
и с добра боя...

- StreetThug16V
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил:
- Двигател:
teneketo написа:Ей ще ме накарате да се чувствам неудобно , не се смятам за най-добрия майстор просто гледам да се старая .
Я кажи колко ще вземеш за пребоядисване на една цяла врата (на Г2)? Има съвсем малко вдлъбнато и е остъргана боята на едно место и е почнало малко ръждичка..но понеже е кофти место, а и горната част е китосвана некадърно и затова искам цялата врата. Боята е металик.
- teneketo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми по принцип за варта цените са около 50 лв.
А това , че е метелик въобще не ме притеснява даже металик се пръска най-лесно ! Зор ще е да ти направят боята така, че да е като останалия цвят на колата . Може и преливка да се направи .
Ма какво да ти кажа то е най - добре да се види колата и тогава да се говори щото така само си пишем по форумите . Mr Green Fun Mr Green Fun
А това , че е метелик въобще не ме притеснява даже металик се пръска най-лесно ! Зор ще е да ти направят боята така, че да е като останалия цвят на колата . Може и преливка да се направи .
Ма какво да ти кажа то е най - добре да се види колата и тогава да се говори щото така само си пишем по форумите . Mr Green Fun Mr Green Fun
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”