Проблем със скоростната кутия
Проблем със скоростната кутия
Здравейте приятели, имам нужда от съвет и помощ. Та значи става въпрос за Поло 92 г., и по-точно за скоростната му кутия, вчера петата скорост просто се изгуби, и сега я няма никаква, изобщо не може да се включи, много неприятно но е факт. Имам нужда от съвет, какво да правя, от какво може да е евентуално? Днес цял ден звъня по морги за втора употреба скоростна кутия, но ми казват цени от порядъка на 300 до 450 лева, ремонта ли е по рентабилен и съответно евтин или да си купя втора употреба, която пък съответно няма да я знам на какво дередже ще е? Ще съм Ви благодарен за съвет и помощ.
- dinko_bonev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем със скоростната кутия
Добре, благодаря за съветите колеги, ще пробвам това, което ме посъветвахте, мисля, че наистина ще е най безболезнено
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не е от сухото,понеже ба нойто поло точно преди 34 седмици беше слагано ново масло за скоростната,казаха че и дошло времето,.
и ако искам да я направят от части ,кам 1000 лева,иначе била кам 300, ама я няма никаде ,званях на VW магазина казаха че нова била 7700 лева..а ако съм искал рециклирана, трябвало да дам мойта и към 5000 лева.
а сега чакам да ми докарат в една морга ,ама нещо ми говорят за 1200 лева,ама ако е толкова нямя да я зема,аз по добре от германия да си я зема///
и ако искам да я направят от части ,кам 1000 лева,иначе била кам 300, ама я няма никаде ,званях на VW магазина казаха че нова била 7700 лева..а ако съм искал рециклирана, трябвало да дам мойта и към 5000 лева.
а сега чакам да ми докарат в една морга ,ама нещо ми говорят за 1200 лева,ама ако е толкова нямя да я зема,аз по добре от германия да си я зема///
...
ако в морга ти кажат че чакат да им докарат -януари примерно,,,да знаеш че така си говорят,,и те не знаят какво ще им пристигне...
не може ли да провериш за нови и оригинални зъбни колела само за 5та скорост,,а не за цялата
не може ли да провериш за нови и оригинални зъбни колела само за 5та скорост,,а не за цялата
Jogo_1 написа:Споко, и аз сринах скоростната преди време цените са между 200-250 лв, обиколи вече има толкова много поло-та по моргите че няма как да не намериш. не знам от къде си но преди време гледах две поло-та на луковитската борса по пътя межди сф и плн. Но незнам дали стоят още.
от 92ра модела ли???
rudolf написа:Jogo_1 написа:Споко, и аз сринах скоростната преди време цените са между 200-250 лв, обиколи вече има толкова много поло-та по моргите че няма как да не намериш. не знам от къде си но преди време гледах две поло-та на луковитската борса по пътя межди сф и плн. Но незнам дали стоят още.
от 92ра модела ли???
Няма значение модела Поло от коя година е , важното е номера на кутията

Външно всички кутии са почти еднакви , важно е вътре - друга кутия , други предавателни числа т.е колата ще ти върви по различен начин,
различна скорост при определени обороти.
Поздрави
...
за модификацията -ясно,,,просто се учудих ако има части за след 1995та модела..аз като търсих-нищо нямаше по моргите..
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”