проблем с кристални мигачи черенхром
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с кристални мигачи черенхром
Здравейте купих си мигачи черен хром вьв единият влезе малко вода и почерня целия с какво мога да го изчистя от
вьтре

- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с кристални мигачи черенхром
Качи снимка на мигача! Ако можеш да го отвориш, без да го счупиш, само стъклото да падне, ще е по-лесно да го почистиш и после да го залепиш. Ако не можеш буташ един памук, като преди това, го навиваш около една пръчка, или клечица, и от горния край го залепваш с тиксо, за да не ти остане вътре в мигача, и така го почистваш колкото може! Само кажи за каква кола става въпрос? 

- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Каквото и да направиш рефлектора вече ще е заминал . Аз направих така:
Почистих хубаво през дупката на крушката от влагата и "водораслите". След това го намазах със силикон отвсякъде . После пак през дупката на крушката залепих фолио /прилича на това домакинското , но има лепка отзад/ , и накрая сложих крушката и пак силикон. Ако не направиш това с фолиото , дори да го изчистиш перфектно , пак няма да свети като другия.
Поздрави

Почистих хубаво през дупката на крушката от влагата и "водораслите". След това го намазах със силикон отвсякъде . После пак през дупката на крушката залепих фолио /прилича на това домакинското , но има лепка отзад/ , и накрая сложих крушката и пак силикон. Ако не направиш това с фолиото , дори да го изчистиш перфектно , пак няма да свети като другия.
Поздрави

-
- Автомобил:
- Двигател:
Tam e rabotata 4e ne moje da se otvori az posle 6te go zalepq ama ne moje da se otvori stakloto ama neznam s kakvo da go iz4istq s razreditel li ili s ne6to drugo probvah sas spirt ama ne se polu4ava 6te barkam prez dupkata s edin pamuk to tova e qsno vaprosa mi e s kakvo da probvam da go iz4istq blagodarq vi predvaritelno 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”