enigma79 написа:Колеги защо вместо да се чудите не вземете да си разглобите своя бутон и да го поправите?Аз имам такива събрал съм няколко броя и няколко за части и вътре съдържанието е пружина и пластинки,отваряте почиствате затваряте и това е.Внимавайте само когато го разглобявате за пружинката да не изхвърчи и да го разглобявате на чиста повърхност за пластинките.Дано да съм Ви помогнал с нещо и успех,НЯМА НАЧИН ДА НЯМА НАЧИНСамо се иска желание,инат и воля
_NqKoI_ написа:enigma79 написа:Колеги защо вместо да се чудите не вземете да си разглобите своя бутон и да го поправите?Аз имам такива събрал съм няколко броя и няколко за части и вътре съдържанието е пружина и пластинки,отваряте почиствате затваряте и това е.Внимавайте само когато го разглобявате за пружинката да не изхвърчи и да го разглобявате на чиста повърхност за пластинките.Дано да съм Ви помогнал с нещо и успех,НЯМА НАЧИН ДА НЯМА НАЧИНСамо се иска желание,инат и воля
Колега прочетели цялата тема преди да пишеш![]()
toxi4en написа:Здравей колега,
аз търся такива от доста време, мойте 3 от 4-те са отказали. Намерих в e-bay за 15 $ парчето, затова съм решил да направя модификация.
Поздрави!
_NqKoI_ написа:ONYX написа:Продават се по магазините и не са скъпи.Аз си купих от Ауто Хит и за четирите врати.Задните се разпробиват само трябва да уцелиш диаметъра.Дори си има и точно място къде. Взимаш ток от предните копчета. Работа за няма и час.
Колко парички е бройката
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 132 госта