Здравейте,нов съм във форума,но отскоро съм горд собственик на Golf 3 GTI ABF 150Hp,юбилеен 97г.Закупен е от "съфорумник".Колата е много стегната и подържана до този момент само реглаж е направен,но предстои смяна на накладки.Съжалявам,че ще си задам въпроса точно в тази тема,смятам хем да се представя хем и да питам:)
Някакви препоръки за накладки,за този модел.И като цяло да ли е скъпа подръжката на автомобилът?
Новата ми кола - Golf 3 GTI ABF 150Hp,юбилеен 97г.!
Новата ми кола - Golf 3 GTI ABF 150Hp,юбилеен 97г.!
Последна промяна от fatmaster на Пет 13 сеп 2013 20:28, променено общо 1 път.
- Fearless
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: AZD
Re: Новата ми кола!
Честит да ти е!
Като цяло въпроса ти за поддръжката е малко закъснял,предвид,че си купил колата вече
Не е скъпа поддръжката и стига да го пазиш ще те слуша много :)

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
Откъм разход много ще те озори.Дай снимки и повече информация.Планирал ли си някакви промени по колата ?
Re: Новата ми кола - Golf 3 GTI ABF 150Hp,юбилеен 97г.!
Днес и направих първия извън градски пробег.Малко съм със смесени чуства.Доволен съм от разхода даде ми 8.8 с 3ма пасажера и климатик,единствено шума на двигателя развали иначе хубавото пътуване.Диалозите почти бяха невъзможни
.Като цяло много приятен автомобил за каране стига и пътната настилка да е добра,че друса катo...Това е за сега от мен и нека силата на Golfa бъде с Вас.

Изминаха почти 2 седмици от както имам GOLF-чето,чуството мога да го сравня като да имаш мотор(имал съм!!!)Нямам търпение да се събудя и да го подкарам,местоработата ми е на 10мин.пеша от домът ми и започвам от 8,30.Преди голфът да стане мое притежание тръгвах към 8часът за работа.От както го имам излизам в 7,20 и поемам в обратна посока(на работата),без цел и посока просто си карам 40мин.и се кефя.Никога не съм бил фен на каквато и да е марка,и докато избирах кола гледах състояние четох рецензии и мнения за всеки тип кола която харесвах в мобилето.Докато не купих тази,вече смело мога да твърдя,че съм фен на GOLF
.Поздрави от мен на всички,които четът монолозите ми 

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Няма по готино нещо което да се прави с вдигнати гащи от това да караш фауве 

- b1z0na
- Автомобил:
- Двигател:
Честита ти бегачка
Винаги съм харесвал белите коли и
се надявам да не те сръчка дявола да седнеш да я пребоядисваш 

Винаги съм харесвал белите коли и

- Fearless
b1z0na написа:Честита ти бегачка![]()
Винаги съм харесвал белите коли исе надявам да не те сръчка дявола да седнеш да я пребоядисваш
Колата е сива

- b1z0na
- Автомобил:
- Двигател:
извинявам се но на телефона ми се вижда бяла на първата снимка
Успех с колата

Успех с колата

Благодаря, за пожеланията!Ще ползвам един "джамбазки" лаф "сядаш и караш"Тази кола е точно такава.До тук смених, не че се налагаше,но за мое успокоение-предни накладки,агренажен ремък,ремъци на водната помпа,маншон(за него се знаеше при покупката)предна решетка,че я счупих и сега е с нова черна която и лепна жестоко и мисля да не я пребоядисвам.По-нататък във времето ще сменя воланът и ако има парички седалките с кожено рекаро или ще претапицирам наличните,също и лайсни на праговете трябва да намеря,че ги е хванала липсата.Музаката,която остана от предишния собственик е доволна,няма нужда от никакви интервенции.Липсва й само туба,но неискам да подлагам на такъв тормоз купето 
И ПАК ЕДНО ПИТАНЕ,КАК ДА НАПРАВЯ КОЛАТА ПО ТИХА,ЧЕ НАДЪЛГО НАПРАВО МИ ГРЪМВА ГЛАВАТА

И ПАК ЕДНО ПИТАНЕ,КАК ДА НАПРАВЯ КОЛАТА ПО ТИХА,ЧЕ НАДЪЛГО НАПРАВО МИ ГРЪМВА ГЛАВАТА

- Fearless
Чак пък ако е толкова шумна ще има нещо гнило по генерацията..аз на дълъг път със скорости до 120 км/ч не я чувам.
Ако всичко си е наред,спасението ти е цялостна шумоизолация на купето,зависи какви материали ползваш не излиза кой знае колко скъпо,а ефекта е уникален.
Ако всичко си е наред,спасението ти е цялостна шумоизолация на купето,зависи какви материали ползваш не излиза кой знае колко скъпо,а ефекта е уникален.
- b1z0na
- Автомобил:
- Двигател:
При оригинална генерация (здрава) би трябвало да е що годе тиха и не би трябвало да ти пречи особени на дълъг път
-
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2.0 ABF 97
Колега добре дошъл в клуба и аз съм горд собственик на такава кола (черна и с малко повече неща за оправяне ) от моя опит за частите не е скъпа поддръжката (смених гарнитура на капака - 25 лв.),шумът при мен е нормален (има какво да се желае още). Успех и много безаварийни километри и с радост ще следя темата ти.И да попитам нормално ли е колата да се тресе при включен двигател (и от какво може да се получава това). Благодаря и успехи колеги.