та в 17:30 не можели да ми сменят 4 джанти като сложат на новите гуми щото работели до 6... деба и келешчетата... за толкова пари треа да дойдат до нас да ми ги сложат в 4 сутринта...
утре ще говоря с някой шеф за отношението към клиентите - така бизнес не се прави
Център за гуми Диана (симионово) (-)
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
- vwtuner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хубаво, отидох вчера... джантите мене чакат... ОБАЧЕ били със някакви други винтили дето те ги нямали... обикалям аз софия да търся и няма... е хубу де тия джанти кво да ги правя без винтили?! и се отказах... тия джанти бяха некви неизползваеми ебати... кво продават такива неща дето не могат да ги използват хората..
- Persefona
- Пололизирана
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз преди 2 седмици бях в Диана (Ботевградско шосе) за да си купя зимни гуми. Вярно, имаше голяма опашка и наистина нямаше богат асортимент за 13 цола, но момчетата там си разбират от работата. След като ми направиха реглажа на предницата все едно карах друга кола!!!
Карам Поло 93 г. и като го купих бях минала през полско фиатче 125 и ауди 90 със спортен волан и съм свикнала волана да е без хидравлика и да се върти трудно.
Човека се труди повече от час над колата ми , свали ми десния носач, разглоби почти целия мост, наложи се да ми оправя резбата на щангата и сега волана се върти с 2 пръста (вместо с 2 ръце
)
Поне аз останах много доволна от тях и определено бих отишла пак...

Карам Поло 93 г. и като го купих бях минала през полско фиатче 125 и ауди 90 със спортен волан и съм свикнала волана да е без хидравлика и да се върти трудно.
Човека се труди повече от час над колата ми , свали ми десния носач, разглоби почти целия мост, наложи се да ми оправя резбата на щангата и сега волана се върти с 2 пръста (вместо с 2 ръце

Поне аз останах много доволна от тях и определено бих отишла пак...

Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”