zmej написа:Kaто стана дума за кражби, днес сутринта са гепили голфа на една колежка... 3-ка... GTI... ABF... наточен... без каско... от пред блока....
GoGo82 написа:NovobranecGT написа:Един познат ми разправяше, че палели директно отпред, но така и не разбрах как става тая работа
Веднъж ми се прецака алармата и понеже е с вграден имобилайзер не можеше да запали. Тогава един жичкаджия ми сложи едно кабелче от акумолатора до бобината и по този начин прескачаш всякакви ключета и имобилайзерчета...Става за секунди...
След това като завъртах ключа за да изгася колата, тя продължаваше да работи докато не дръпна жичката отпред. Затова...ДАВАЙТЕ ДА МИСЛИМ И ЗА СКРИТО ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ПРЕДНИЯ КАПАК
![]()
За да няма после... Mad
Dodi_dog написа:За сажаление са най-крадените щото лесно се отварят, пък и лесно се намира пазар (дори и на части)...
Моя познат си беше купил Пасат от Варна и по неписаните правила на джамбазите, всяка кола, закупена от Варна изчезва до една седмицаChampioN написа:GoGo82 написа:NovobranecGT написа:Един познат ми разправяше, че палели директно отпред, но така и не разбрах как става тая работа
Веднъж ми се прецака алармата и понеже е с вграден имобилайзер не можеше да запали. Тогава един жичкаджия ми сложи едно кабелче от акумолатора до бобината и по този начин прескачаш всякакви ключета и имобилайзерчета...Става за секунди...
След това като завъртах ключа за да изгася колата, тя продължаваше да работи докато не дръпна жичката отпред. Затова...ДАВАЙТЕ ДА МИСЛИМ И ЗА СКРИТО ЗАКЛЮЧВАНЕ НА ПРЕДНИЯ КАПАК
![]()
За да няма после... Mad
А добре да те питам, явно ти разбираш доста................аз имам чип в ключа ..........това на какъв принцип точно работи.........пак си е имобилайзер един вид ли?
ChampioN написа:А добре да те питам, явно ти разбираш доста................аз имам чип в ключа ..........това на какъв принцип точно работи.........пак си е имобилайзер един вид ли?
GoGo82 написа:Според мен всички видове имобилайзери, ключета и всякакви други прекъсвачи сложени между акумулатора и бобината се прескачат точно по този начин (жичка между двете и ... воаля). За това май е по-добре да имаме и допълнително заключване на капака или както колегата спомена някакъв прекъсвач по горивната система. gruebel
Dodi_dog написа:A4o vij ko staa
http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=154836quote]
Вчера го прочетох и отидох да проверя.Тоя сервиз така са го забутали между некви складове та едвам го открих.Не успях да влезна вътре защото излезе някакъв от съседната газстанция и почна да задава много въпроси-за ремонт ли става въпрос, кой ме праща и от тоя род.Доколкото успях да видя вътре имаше доста нови коли с транзитна регистрация...не ми изглеждаха за ремонтquote
Абе нещо не ми се получи цитата ама се надявам да го разберетеачо написа:Dodi_dog написа:A4o vij ko staa
http://news.bg/article.php?cid=7&pid=0&aid=154836quote]
Вчера го прочетох и отидох да проверя.Тоя сервиз така са го забутали между некви складове та едвам го открих.Не успях да влезна вътре защото излезе някакъв от съседната газстанция и почна да задава много въпроси-за ремонт ли става въпрос, кой ме праща и от тоя род.Доколкото успях да видя вътре имаше доста нови коли с тр
анзитна регистрация...не ми изглеждаха за ремонтquote
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта