2 години и половина след като ми подариха полото, реших да направя и моя тема в която да ви запозная с моята Поли набор 96...
Ще кача снимки в хронологичен ред от първата промяна до последната.
Това бе тя

Дойде време за първата автомивка и тук да вметна, че единствено на самообслужване си мия колата...

И все от някъде трябва да се започне, може една черна емблема да е, но важно е желанието...

Последваха нови джанти и странични мигачи...

И на черната емблема ѝ мина времето...

Мерака за карбон, черни фарове и леко опушени мигачи...

Леко пречистване на системата, двигателя и смяна на консумативи...

Тук вече опушени стопове, задни обърнати 13' затъмнени задни прозорци и къса пръчка за антена :))

Широката гъзяга...

Нова решетка с бас рефлектор и тръба водеща до спортния филтър за студен въздух...

Имаше малко ръжда по вратата, тавана не се коментира... счупиха ми стъклото на десния фар и ми пукнаха предната броня...

Имаше известно затишие около половин година и след това реших да сменя тесните брони с широки и да съм по точен, предната исках да е изчистена от въздуховоди, решетки и т.н... Намерих си евтина пукната броня и започна преобразяването...

Залепена...

В последствие осъзнах че освен да я загрозя друго не съм направил...

За мое нещастие или ГОЛЯМО ЩАСТИЕ се ударих...

Последствията бяха: счупени - броня, предна решетка, лайсна, радиатор, очиларка, фар, мигач, преден капак, предно стъкло, десен калник, крив рог...
И тук ще стане ясно защо за мое щастие... Това бе голямото начало на моята истинска мечта, за съжаление не мога да открия снимки по време на процеса, но ще ги издиря и ще ги кача... По колата съм работил изцяло сам, единствено цялостното боядисване стана в АВТОСЕРВИЗ СИМ, ОГРОМНИ благодарности на ИВО за голямото търпение и перфектната боя - МАСЛЕНОЗЕЛЕН АКРИЛ, смесен с малко ЗЛАТЕН БРУКАТ и лакирана отгоре също с добавен брукат...
Багажника стана както съм искал винаги- премахнат номер, дръжка и емблема. Свалих на новата широка броня номера, отварям го с дистанционното от централното (от онези със сгъващия ключ)...

Забравих да спомена и за новите джанти от тигра... предни 195/45/15 задни 195/50/15

Нова антена...

Нови стопове оригинално затъмнени, но мисля още една идея да се затъмнят...

И до днес това е външния вид, на снимките е МАТ защото съм я минал на водна след боядисването и предстои полиране, лятната работата си казва думата... нямам почти никакво свободно време за сметка на желанието...

Хванат в крачка...

И последната новопоставена част от днес вече нова, не home made...

Бронята е бяла тъй като по време на боядисването бях спечелил на търг в ebay изчиствен модел, но и така не стигна до ръцете ми за което още ме е яд..........
Това е всичко по екстериора, на кратко по интериора:
сменил съм тапицерията на седалките с такава на голф 3...
Километража по шаблон от тема във форума...

Амортисьор на преден капак от голф 4...

Скоростен лост от 6н2, плавно изгасяне на плафоните + поставяне отзад на два такива на пасажерски места от голф4, дистанционно палене, поставяне на RGB светлодиодна лента в километража с три потенциометри регулиращи всеки цвят, на мястото на запалката поставен старт бутон, DVD PIONEER AVH-P5000DVD, затъмнени предни стъкла. Има и други неща, но тези са по-важните, ще направя снимка на целия интериор, за да се добие реална представа.
Тези дни очаквам фарове с лупи и ейнджъл. Бронята ще се оправи съвсем скоро заедното с още някои дребни работи. Ще направя идните дни няколко теми в които ще опиша как съм направил някои работи като дистанционно палене, отваряне на багажника с дистанционно и др такива неща на които не съм намерил решение тук във форума, когато съм се опитвал да ги реализирам.
Предстоят още малко промени по външния вид и се започва силовата промяна
1.9TDI ех мечтаааа.......