Здравейте колеги..Както повечето от вас знаят за несполучливия ми опит с минала 2-ка и със смяната на моторите,стана така че тя изчезна мн бързо не довършена дори

..На найно място взех това което исках да направя на готово...А по точно Голф 2 ГТИ с код на мотора ЕV

..Много съм радостен..Малко повече инфо за нея: 1987г. с малкия джам,но с ел.стъкла,ел.огледала с подгрев,дигитално табло,допълнителни уреди за налягане на масло и зареждане на акумулатора от Волво,рекаро салон,кожено табло,зелените джамове,климатик,окачване БОГЕ ТУРБО(газово) и т.н. и т.н....Абе като цяло много забавна количка със страшно много екстри...В цената с колата ми влиза и едно мазе с части като например калници,2 багажника,врата лява,кори,дискове,железни джанти със зимни гуми,фарове,лаисни,инжекцион от ПЛ с дюзи,барчета,жила,прозорци...абе не мога да изброявам даже до толко много :D

..Но...Винаги има едно но..Вмомента имам жесток проблем...Колата започва мн да прекъсва от 3к оборота на горе..т.е. в момента когато отваря втората клапа..Нямам никфа идея от кфо е..Не са кабели,свещи,палец,капачка и т.н...Ако някой е имал такъв проблем ще съм много благодарен да ми сподели тайната му