Пасат Б3
- Firesoul
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: ABS
Re: Моят Passat B3 1991 1.8
Реших да направя и вежди на пасата но не се получи както исках ! Китнах мястото на емблемата но веждите не се получиха добре ...
- snupeca
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: ALH
- Контакти:
Първо добре дошъл колега
И аз имах Б3-ка но 2Е, и бях много доволен. Колицата ти има потенциал, и честно казано - колкото и да не си доволен от предницата, в момента е по-добре от колкото с надписа на маската. Сподели какви планове имаш за колата?

И аз имах Б3-ка но 2Е, и бях много доволен. Колицата ти има потенциал, и честно казано - колкото и да не си доволен от предницата, в момента е по-добре от колкото с надписа на маската. Сподели какви планове имаш за колата?
- Firesoul
Обмислям да сложа хубави джанти за всеки ден после да оправя броните да са в цвета на колата. :)
- Johnsword
- Двигател: 1.8 RP1991
Може ли да ми кажеш как и аз да го направя тоя номер с емблемата ще съм ти много благодарен ! http://www.vwclub.bg/forum/download/file.php?id=264457&t=1 :)
- vwladi
- Автомобил: VW Passat B3 35i
- Двигател: ABS 1992
Честито Пасата много запазен изглежда
. Маскате е просто уникално нито стокова нито прекалено намръщена просто уникална
У Ще следя с интерес 

-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
През дупката не се ли охлажда тази кола
- vwladi
IRRITATING написа:През дупката не се ли охлажда тази кола
Колега НЕ много пъти е обсъждано и не няма проблем да се запълни

- CoZmO
- Автомобил: Passat Golf Scirocco Allroad A6C4
- Двигател: PG EX EG BAU CAS AEL
- Контакти:
Така е, не се охлажда от там. През емблемата просто засмуква свеж въздух за въздушният филтър, но на много хора или са им счупени кутиите на филтъра, или им липсват въздуховодите и смятат запълването на емблемата за нормално. Аз лично не съм на това мнение, но всеки си знае. ;)
Пасата е екстра. Продължавай в същият дух, колега.
Пасата е екстра. Продължавай в същият дух, колега.

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Относно въздуховодите зад предната емблема - така ми изглеждаше колата когато бях оставил маската за запълване, както се вижда там има едно "коляно" което отвежда по една тръба студения въздух до предната част на въздушния филтър - на моята кола тръбата към филтъра е премахната сигурно преди 10 години след газифицирането, а "коляното" от снимката преди 2+ години при запълването и няма проблем поне при мен. Но аз не съм виждал Пасат, който се кара на газ без премахната въпросната тръба към филтъра. Но пък на по-богатите хора каращи на бензин
може да им трябва, щом Ханс я е поставил там. Иначе на снимката се вижда зад гредата кожуха на радиатора и няма как да се охлажда от там. Аз съм с кора под двигателя и кече/киче над двигателя под капака от 2 години и дори лятото си се охлажда добре, стига ножа/джуката или кой както й казва на тази полезна част в бронята за охлаждането да е здрава...

Към какви джанти си се насочил колега? Аз да ти кажа изкарах един сезон със 17-ки на 205/40 гуми и всеки ден си ходя с колата на работа и не си е работа това
. Идеята за броните в цвета на колата е много добра и ще се промени доста, при развитие качвай снимки колега и смело напред 

Firesoul написа:Обмислям да сложа хубави джанти за всеки ден после да оправя броните да са в цвета на колата. :)
Към какви джанти си се насочил колега? Аз да ти кажа изкарах един сезон със 17-ки на 205/40 гуми и всеки ден си ходя с колата на работа и не си е работа това

- vwladi
[quote="nokiangage"]Относно въздуховодите зад предната емблема - така ми изглеждаше колата когато бях оставил маската за запълване, както се вижда там има едно "коляно" което отвежда по една тръба студения въздух до предната част на въздушния филтър - на моята кола тръбата към филтъра е премахната сигурно преди 10 години след газифицирането, а "коляното" от снимката преди 2+ години при запълването и няма проблем поне при мен. Но аз не съм виждал Пасат, който се кара на газ без премахната въпросната тръба към филтъра. Но пък на по-богатите хора каращи на бензин
може да им трябва, щом Ханс я е поставил там. Иначе на снимката се вижда зад гредата кожуха на радиатора и няма как да се охлажда от там. Аз съм с кора под двигателя и кече/киче над двигателя под капака от 2 години и дори лятото си се охлажда добре, стига ножа/джуката или кой както й казва на тази полезна част в бронята за охлаждането да е здрава...

Колега моят пасат също е на газ,но тази тръба и коляното си ги има
,защо се махат при газифицирането?

Колега моят пасат също е на газ,но тази тръба и коляното си ги има

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Това са глупости. Не се махат. За газта е по-добре свеж и студен въздух, отколкото топъл. Коментирано е нееднократно във форума има и тема дори мисля. Аз не карам Пасат, но моята тръба си стои, която вкарва по-студен въздух от тоя до мотора.
- ti6ogb
- Автомобил: WV Passat Variant TDI 1.9
- Двигател: AVF - 2001
Маха се ,защото като я караш бързо и струята въздух е голяма,като освободиш от скорост,колата гасне.Та затова.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Като се уравновеси изпарителят ще изгасне, ама някой друг път 

- Firesoul
Взех джантите чесно казано стоят добре на пасатора размерите са 205/45r16