След 3-4 месеца ходене по мъките в търсенето на голф 4-ка GTI най-накрая намерих моята кола

Преди това имаше много драми като например...щях да купя бора 1.8Т за която знаех,че е от Швейцария,а когато отворих форума видях,че колата е англичанка и с обръщан волан...а естествено това ми беше спестено...

След това намерих едно ауди А3 1.8ТQuattro в Плевен което също бях готов да купя...но точно преди да тръгна от София като се чух с човека се оказа,че в същия момент купуват колата.

И след като в София почти не остана 4-ка 1.8Т която да не бяхме видели...Много мои приятели ме юркаха,че съм изпуснал А3-ката и още много други коли

Така изскочи една във Варна..
направо се обадих и я запазих докато не отида да я видя...през това време са идвали румънци да я купуват,но вече я бях запазил.Та отидохме и се оказа,че това което беше на снимките се потвърди и на живо.Дори докато писахме документите идваха още двама румънци да я искат

Колата е 2001-ва година има eвро 4 двигателя е 1.8 турбо
като бонус получих оригинални фарове bosch от R32 заедно с оригинален ксенон и пръскалки който работят

Стандартните екстри като 17-ките Санта моника,климатроник,АSR,Half Fis,дълбокото рекаро,колони в 4-те врати.

Влезе в сервиз за обслужване и за по обстоен преглед.За сега всичко е точно и няма никакви ядове

На бързо направихме малко снимки с safet_d

и любимата ми

Тук е момента да благодаря на всички колеги който ми помогнаха по един или друг начин...

Deadman-Сашко който ме свърза с колегата titi7707 който отиде в Плевен да види А3-ката и също така с колегата snobar4eto който също беше готов да отиде да види голфа във Варна
Огито Ангелов който изпрати негов приятел да види голфа
Vaskoto1 който съм тормозел с какви ли не въпроси по телефона
Microelement който ме насочи към негов приятел с сервиз във Плевен
ChronoS-Тони който откри,че бората е с обръщан волан
6669-Митко който също тормозех постоянно с въпроси
safet_d заедно с Dimitrakis,Snupeca и Benzino който през цялото време бяха покрай мен и помагаха,със сигурност изпускам някой затова-Благодаря на всички ви

Това е за сега..по нататък съм замислил доста неща който малко по-малко ще си дойдат на мястото