Увисване на предна лява врата - ремонт?
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
vw_golf_2_Memphis написа:niks76 написа:ако не е изгнило нещо подлагаш крик и надигаш вратата(само не много)и висването из4езва
Бате зарежи тоя вариянт!
Много може да ти пострада вратата![]()
![]()
Подложи шайба на пантите и ще се надигне![]()
Или така или иначе си си взел двувратка така че примири се![]()
![]()
При правилно рилагане на метода с крика резултата е перфектен и продължителен-при мен вече година не се забелязва рецидив

- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
е па не е ли по лесно с крик вместо да се напъват хора;и следващото:пиша за двуминутно решение на проблема ,което е безплатно и проверено многократноthe_drifter33 написа:хващате се 2ма човека, отваряте вратата почти до максимума и започвате да я надигате внимателно, (2ма щото ако си сам може да се изсипеш). Така на няколко пъти я излашквате(силно казано) и ти гарнтирам че няма да имаш проблеми в скоро време:Dизпробвано е многократно

Хора и аз си имам увиснала врата на 2вратка,ходих в юнитреид и ми казаха че щивта струва 15лв,но иварианта със стругара става,а за парите зависи от тов дали стругата е твои човек.Аз лично мисла да че е много дразнещокогато не се зтаваря лесно тая врата все пак е наи исползваната нали.Незнам до колко лесно се избива старивя и дали няма да е много разбита дупкада на самата панта за това стругара май е по-добрия вариант.
4ep написа:Stefanoz написа:И на мен ми е увиснала вратата,лятото ходих при стругар гледа я човека и вика:Сложно е и може да струва около 50 лв! Много ми се видяха и си карам така,но определено ме дразни
Еее колега извинявай ама при тоя повече не ходи.То в София няма такива стругари. Ти щифт не си ли виждал?
Все едно болче 6мм.

- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам каква е хавата с тези щифтове но преди като карах Опел му клопаше вратата и беше леееко провиснала- смених му щифтовете оправи се и след 2 седмици беше пак същата работа! А сега на голфа беше само провиснала и след крика няма мърдане! Така че ако са някакви правени от стругар щифтове и решат проблема с провисването добре,но ако са от тези дето се продават /стига механизма да е като на опела/ направо не си струват парите и труда !
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”